Erik ten Hag ser Facundo Pellistri som alternativ på højrekanten

Erik ten Hag ser Facundo Pellistri som et alternativ på højrekanten efter flotte præstationer i Carabao Cup.

Det er ikke længe siden, at der var flere rygter om en lejeaftale til unge Facundo Pellistri. Klubber som Botafogo i Brasilien, eller Valencia i Spanien har haft et godt øje til den unge højrekant. Men med en flot debut mod Charlton i kvartfinalen af Carabao Cup, som blev fulgt op med endnu en fin præstation i gårsdagens 3-0 sejr over Nottingham Forest, kan det være uruguayaneren får lov at blive i klubben.

– Vi har set noget fysikalitet, han har nogle gode bevægelser, nogle gode løb i dybden, han har fart. Det skal han bringe til vores spil. Jeg tror han er spiller som kan spille godt mellem linjerne, fordi han kan være boldsikker, det skal han bringe til vores spil, siger Erik ten Hag om Pellistri efter kampen.

Mens Jadon Sancho har været på sidelinjerne, har Antony sat sig som sikkert førstevalg på højrekanten. Men Pellistri kan blive et alternativ til brasilianeren:

– Det er lidt anderledes, med en venstrebenet kant, som vi har med Antony, så er han højrefodet, og han skabte en god chance med hans indlæg til Wout Weghorst.

Pellistri kom til klubben i slutningen af 2020 for blot 9 millioner pund fra Penarol i Uruguay, og har kontrakt til sommeren 2025, hvilket giver Pellistri godt med tid til at bevise sit værd.

 

Jadon Sancho er på vej tilbage, Garnacho har vist sig frem som en sprængfarlig kantspiller, og Rashford er en raket. Er der plads til Pellistri som alternativ på højrekanten, eller skal han have endnu et lejeophold? Skriv en kommentar under artiklen med din vurdering af Pellistri. 

 

 

 

 

1 kommentar
  1. Der skal være plads til Pellistri i truppen, syntes han kan bringe noget når han kommer ind nu og med tiden kan han udfodre Antony på højre kanten…vigtigt.

    Elanga kan vi godt skyde af til en god pris…

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag: Rashford er ustoppelig

Næste artikel

Medie: Flere ungdomsspillere skal sendes ud på lejeaftaler

ANNONCE