Erik ten Hag: Vi beklager over for vores fans

Det var en kortfattet Erik ten Hag, der udtalte sig til Sky Sports efter onsdagens 3-0-nederlag til Newcastle.

Erik ten Hag blev interviewet af Sky Sports, efter at Manchester United endnu en gang tabte 3-0 på Old Trafford, og han måtte endnu engang beklage den indsats, som Manchester United-spillerne leverede.

– Vi ved, at dette ikke er godt nok. Vi må tage ansvar for det, og det gør jeg også. Vi beklager over for vores fans, siger Erik ten Hag.

Manchester Uniteds hollandske manager tager dog ansvar for nederlaget onsdag aften, samtidig med at han ser frem mod kampen mod Fulham i Premier League på lørdag.

-Vi må rejse os igen efter dette. Vi må gøre det hurtigt. Lørdag er næste kamp. Vi må hæve vores standarder. Dette er ikke godt nok, siger Erik ten Hag efter nederlaget.

Den kortfattede manager blev også spurgt ind til holdets selvtillid efter kampen. Her fortæller Erik ten Hag, at den eneste måde at opnå bedre selvtillid på er ved at holde sammen.

– Du får kun selvtillid, når du gerne vil spille kampe. Du skal opnå det rigtige resultat. Vær med i kampen og vind dine kampe. Gør det sammen. Der er ikke anden vej end at holde sammen. Du skal være disciplineret og ansvarlig. Det er nøgleordene, fortæller Erik ten Hag

2 kommentarer
  1. Tror det er på tide at prøve en ny formation, vi sidder fast i de samme problemer om og om igen. Det kunne være hvad som helst, nu handler det om vores stolthed som klub. Prøv en 3-5-2, gør et eller andet !

  2. DP

    Enig ETH kunne godt ryste posen lidt, måske en ny formation ville kunne virke, det er åbenlyst at modstanderne ved hvordan vi vil forsøge at spille, ikke ar det lykkes pt, men ETH er læst nu.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Eddie Howe: Det er svært at komme her og score mål

Næste artikel

Casemiro skadet igen

ANNONCE