Evans overlykkelig over genoprejsning

Endnu er der ikke mange Manchester United-fans, som umiddelbart kender til Jonny Evans, men det kommer de fleste formentlig til i den nye sæson. Den 19-…

Endnu er der ikke mange Manchester United-fans, som umiddelbart kender til Jonny Evans, men det kommer de fleste formentlig til i den nye sæson.

Den 19-årige forsvarsspiller har på bare 12 måneder gjort det, som enhver ungdomsspiller går og drømmer om.

I starten af sidste sæson var han på lån i Royal Antwerpen i den belgiske andendivision, men så fandt den nordirske landsholdstræner Lawrie Sanches den unge nordirer og gav ham chancen i Nordirlands største sejr i nyere tid, da de slog Spanien 3-2 i efteråret.

Resten er vel blot det, man kan kalde for historie.
Evans har nemlig lige siden fastholdt sin plads på det nordirske landshold, og det blev bemærket i United, som sendte ham til Sunderland, hvor han kom under kyndig behandling under Roy Keane.

“Det er overraskende, hvordan tingene kan ske i fodbold. Mit mål i Antwerpen sidste år var at spille mig ud af det. Jeg ville vise, at jeg var for god til det niveau, og at jeg kunne komme videre. Heldigvis gav Lawrie Sanches mig chancen til at spille i en af de største landskampe imod Spanien. Jeg greb chancen og har været involveret lige siden,” siger Jonny Evans.

“Det gav mig en platform for at komme videre til Championship med Sunderland, og tingene gik godt der. Det var en stor sæson for mig – uden tvivl,” siger Evans om tiden i Sunderland, hvor Keane forsøgte at beholde ham i denne sæson også.

Men Ferguson var af en anden holdning, og den unge spiller er derfor tiltænkt en rolle på førsteholdet i den kommende sæson, hvor Uniteds trup ser stærkere ud end det har gjort i flere år.

Da han fik muligheden for at komme til Uniteds førstehold, var valget ikke svært for den nordirske United-fan, men at blive i Sunderland ville heller ikke være skuffende.

“Det var en win-win-situation faktisk. Hvis jeg tog tilbage til Sunderland, så ville jeg alligevel få en sæson i Premier League. Ved at blive i United, så kan jeg spille i verdens største klub og lære af de fantastiske spillere under træning.”

“Jeg er en Manchester United-fan. Jeg vil have, de skal være de bedste og løfte så mange trofæer som muligt. Hvis jeg også kan løfte dem, så vil det være superb!” udtaler Evans til Fox Sports.

Forrige artikel

Keane henter endnu en United-kammerat

Næste artikel

Nani igen på pletten

ANNONCE