Medier: Tidligere Superliga-profil sættes i forbindelse med United

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Mohammed Kudus bliver rygtet kraftigt til den røde del af Manchester. United skulle efter sigende allerede have taget kontakt til ghaneserens lejr, og Kudus selv meldes interesseret i at blive genforenet med Erik ten Hag. Det skriver Football Insider.

Mohammed Kudus var en kæmpe profil i Superligaen tilbage i 19/20-sæsonen. Her nettede offensivspilleren ni gange i 21 kampe. De flotte præstationer fik Erik ten Hag og Ajax til at hente ham til den hollandske storklub i sommeren 2020.

Nu kan Kudus og Erik ten Hag muligvis blive genforenet. Manchester Evening News rapporterede allerede om Uniteds interesse i den 22-årige ghaneser i sidste måned. En interesse som talkSPORT nu også bekræfter.

Football Insider mener samtidig at vide, at United har taget kontakt til Kudus om et muligt skifte til sommer. Interessen er angiveligt gensidig. Football Insider skriver i samme ombæring, at Kudus skulle have ytret sit ønske om at spille under Erik ten Hag igen.

Mohammed Kudus, som kan dække alle offensive positioner, har haft en meget flot sæson i Ajax. I skrivende stund noterer han sig for 17 mål og fire asissts i 34 kampe i denne sæson. Derudover scorede Kudus to gange for Ghana under VM-slutrunden i Qatar.

Ajax har papirer på Kudus indtil sommeren 2025, og United skal forvente at lægge i omegnen af 48 millioner pund, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at hente den 22-årige ghaneser til Manchester.

Kunne han være interessant at se som United-spiller? Opret en profil på OldTrafford.dk og giv din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen. Så er du samtidig med i konkurrencen om en valgfri Manchester United-trøje fra denne sæson. 

4 kommentarer
 1. Ja det overrasker mig ikke, for hans udvikling er fløjet afsted med raketfart, han bliver udentvivl rigtig god, hvis vi vil kunne få salgsprisen lidt ned så ville han være et godt køb, da vi med ham ville kunne forsætte med det roterende og fleksible angreb, som jeg virkelig synes fungerer rigtig godt for os..

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

 2. Hmm umiddelbart interessant mulighed, men ETH skal lige huske på at der er væsentligt forskel på at brænde banen af i den hollandske Eresdivision og så Premier League, Antony er et godt eksempel herpå.

  Jeg savner dog stadig en udmelding vedr Greenwoods fremtid, hvad skal der ske med ham..?

  ETHs primære fokus bør i min optik være på nier positionen, det er her vi i den grad halter efter de andre tophold, syntes vi er godt besat på kanterne, måske en ekstra centerback når Maguire og for den sags skyld også Lindeløf bliver solgt.

  GGMU

 3. Utvivlsomt et talent, og bestemt brugbar, som backup og til at videreudvikle, hvis ikke vi havde købt Anthony sidste år.
  Synes det bliver vel mange kanter og offensive folk, hvis vi skal have Kudus, Garnacho, Anthony, Rashford og Sancho rendende rundt i truppen.
  Så meget vigtigere at få købt den 9´er! eller to, så vi kan blive rigtig farlige oppe foran, og ikke hænge det hele op på Rashford.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Weghorst forklarer sig

Næste artikel

Opkøb går ind i ny fase: Torsdag afholdes de første møder med mulige købere

ANNONCE