Ferdinand i Twitter-problemer

Rio Ferdinand har rettet kritik mod Ashley Cole oven på Chelsea-spillerens vidneudsagn i John Terrys racismesag. Det har bragt Rio i fokus.

Rio Ferdinand kommenterende lørdag på en Twitter-besked rettet mod Ashley Cole. I beskeden blev Cole beskyldt for at være en “choc ice” på grund af hans forsvar af John Terry i den netop afsluttede racismesag. 

I et tweet, som nu er blevet slettet, svarede Rio Ferdinand: “I hear you fella! Choc ice is classic hahahahahahha!!”

“Choc ice” er et slangudtryk, og nogle mener at det er racistisk, da det kan hentyde til en sort person, som har forrådt sin race. Derfor har Rio modtaget en del kritik for at gentage udtrykket på Twitter. 

Rio Ferdinand: Ikke racistisk ment 
I dag har Rio Ferdinand så prøvet at køle situationen ned ved at forklare sig selv i en ny Twitter-opdatering. 

– Hvad jeg sagde i går, var ikke racistisk. Det er en form for slang/udtryk, som mange benytter sig af, og det hentyder til, at en person er falsk, skrev Rio på sin profil. 

Den 33-årige forsvarsspiller skrev desuden, at det var sarkastisk ment, men lagde dog ikke skjul på, at han var skuffet over Ashley Coles rolle i racismesagen. 

John Terrys racismesag 
John Terry er for nylig blevet frifundet i racismesagen, som er blevet anlagt af Rio Ferdinands bror – Anton Ferdinand – fordi Chelsea-spilleren skulle have kaldt Ferdinand “fucking black cunt” i en kamp i oktober sidste år. 

Alligevel lykkedes det for EM-spilleren Terry at klare frisag, hvilket blandt andet skete på grund af et vidneudsagn fra holdkammeraten Ashley Cole, som forsvarede Terry. 

Ashley Cole har tidligere været gode venner med både Anton og især Rio Ferdinand, og derfor har hans rolle i sagen også skuffet brødrerne. 

 

Forrige artikel

Eriksen vil forhøre sig om United

Næste artikel

Dæhli op på reserveholdet

ANNONCE