Fergie fik varm modtagelse

Mens Ferguson stod og ventede på sine tasker i lufthavnen, kom en United supporter over til ham og forlangede at få at vide, hvorfor Ferguson ikke var…

Mens Ferguson stod og ventede på sine tasker i lufthavnen, kom en United supporter over til ham og forlangede at få at vide, hvorfor Ferguson ikke var gået af som manager som følge af Glazers overtagelse af klubben.

Der er nogle United fans, der mener, at Ferguson skulle have sagt sin stilling op, da Glazer overtog, men klubben har stadig den bedste manager, verden nogensinde har set.

Ferguson stod i klubbens officielle jakkesæt, da manden begyndte at tale til ham.

Ferguson, der overraskende nok bevarede roen gennem hele forløbet, forklarede, at han havde et ansvar for de 15 ansatte, der arbejder direkte under ham, og Ferguson har også brugt den klumme, han skriver i Uniteds kampprogram, til at opfordre til ro blandt tilskuerne.

Samtalen mellem Fergie og den fremmede mand kom hurtigt ind på billetpriserne, der givetvis vil stige.

Fergie sagde, at han sympatiserede med fansene, men at det dog stadig var billigere at komme ind på Old Trafford en f.eks. Upton Park og Stamford Bridge.
Ifølge RedIssues kilder, så skulle Fergie endda have sagt ordret:”Well if you don’t like it go and watch Chelsea.”

Selv om mandens humør ikke blev væsentligt bedre efter snakken med Ferguson, førte samtalen ikke til noget mere alvorligt, da Ferguson, efter at have talt med manden i 2 minutter, gik ud til ankomsthallen.

Forrige artikel

Cicinho tabt for United

Næste artikel

Forlan: Rooney ingen verdensstjerne

ANNONCE