Forlan: Rooney ingen verdensstjerne

Diego Forlan, der blev spansk ligatopscorer og havde en fantastisk første sæson i Villarreal, hvor han blev sendt hen da det blev klart, at muligheden for…

Diego Forlan, der blev spansk ligatopscorer og havde en fantastisk første sæson i Villarreal, hvor han blev sendt hen da det blev klart, at muligheden for at købe Rooney lå lige til højrebenet, forbereder sig for tiden på at slå Rooneys tidligere klub Everton ud af Champions League. Og han benytter lejligheden til at kritisere sin arvtager på Old Trafford.

Forlan mener nemlig ikke, at den engelske landsholdsangriber endnu har vist sig at være de små 300 mio. kroner værd, som United maksimalt kan komme til at smide i Evertons pengekasse for stjernen. Heller ikke selvom den nye Old Trafford-yndling i sidste sæson på ny tog fodboldverdenen med storm.

“Lige meget, hvem der havde købt Rooney, så må man med den pris forvente, at han straks viser sit værd. Og der har han problemer, for jeg mener han i for mange kampe forsvinder ud af billedet og derfor kan man ikke kalde ham en verdensstjerne,” siger Forlan.

Forrige artikel

Fergie fik varm modtagelse

Næste artikel

Heinze populær i PSG

ANNONCE