Fergie: Kagawa starter nok på lørdag

Shinji Kagawa fik ikke mange boldberøringer i sin debut i Manchester United-trøjen, men det får han formenligt på lørdag mod Ajax Cape Town.

Det blev ikke til mange minutter på banen for Manchester Uniteds nyindkøb Shinji Kagawa i 1-0-sejren over AmaZulu FC. Japaneren skulle have spillet godt 10 minutter på banen i kampens afslutning, men spillet ville bare ikke stoppe.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Han (Shinji Kagawa, red.) må have stået og ventet ved sidelinjen i næsten 10 minutter. Bolden ville bare ikke ryge ud, så han kunne komme ind. Men jeg regner med, at han starter på lørdag, siger Sir Alex Ferguson.

17 millioner-indkøbet nåede ikke at gøre meget væsen af sig, men han viste glimt af sit overblik, da han sendte Dimitar Berbatov fri ned ad venstrekanten. Linjedommeren mente dog, at bulgareren stod i offside.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Uheldig børsforkortelse - MANU

Næste artikel

Lewandowski vil til England

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share