Fergie og Rafa gav ikke hånd

Sir Alex Ferguson og Rafa Benitez sagde ikke tak for kampen til hinanden, da de to managers hold her til aften spillede 2-2 i FA Cup-kvartfinalen.

Sir Alex Ferguson og Chelsea-manager, Rafa Benitez, har aldrig været de bedste venner. Dette blev yderligere klargjort efter dagens kamp hvor det obligatoriske håndtryk udeblev mellem de to. Benitez kunne efter kampen berette til ITV, at han stod, og ventede på Ferguson for at sige tak for kampen, men skotten dukkede aldrig op.

– Jeg ventede. Jeg er dannet. Jeg ved, at en masse mennesker kiggede med.

Hvis journalisten ikke ville tro spanieren, havde han ligeledes råd for dette. Som en lille stikpille til Fergusons kendte og berygtede temeperament overfor journalister, opfordrede han, at de kunne selv at spørge Ferguson om situationen.

– I kan jo spørge ham, hvis I er modige nok.

Benitez tilfreds med indsatsen

Benitez havde om nogen grund til at være tilfreds dagens resultat. Efter en rædselsfuld første halvleg, set med Chelsea-briller, kæmpede hans hold sig tilbage i kampen, og fik fremtvunget en omkamp. Tilmed mente han, at Chelsea var en lille smule uheldig ikke at vinde kampen.

– Jeg synes, især i anden halvleg, at vi var det bedste hold. Vi skabte de bedste chancer og kontrollerede kampen.

– Mata fortalte mig at de Gea havde en fantastisk redning. Det var uheldigt, men en super redning.

– Vi må først fokusere på returkampen og dernæst på Manchester City. Det vil blive svært, da United er et fantastisk hold.

Forrige artikel

Fergie: Heldigt, vi stadig er med

Næste artikel

Nanis skade ikke alvorlig

ANNONCE