Ferguson holder øje med Özil

Mesut Özil slog for alvor sit navn fast under VM-slutrunden i Sydafrika, hvor han var med til at vinde bronze med Tyskland. Dette har fået interessen…

Mesut Özil slog for alvor sit navn fast under VM-slutrunden i Sydafrika, hvor han var med til at vinde bronze med Tyskland.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Dette har fået interessen til at stige for midtbanespilleren, der blot har et år tilbage af sin kontrakt med Werder Bremen. Den nordtyske klub skulle derfor være villige til at lade deres guldfugl skifte for omkring 12 millioner pund.

Og til trods for, at Sir Alex Ferguson flere gange har udtalt, at han ikke regner med at forstærke sin trup yderligere, bliver den tyske landsholdsspiller af såvel tyske som engelske medier sat i forbindelse med Manchester United.

Ferguson gjorde da også sit for at holde liv i rygterne, da han lørdag eftermiddag var på lægterne til venskabskampen mellem Fulham og Werder Bremen på Craven Cottage. Det skriver Manchester Evening News. En kamp, der i øvrigt endte 5-1 til hjemmeholdet.

Mesut Özil udtalte i slutningen af juli, at et skifte til Manchester United eller Chelsea er et drømmescenarie.

Transfervinduet lukker natten til den 1. september.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mini-Ferguson lejer angriber

Næste artikel

Bremen: Özil kan sælges

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share