Ferguson: Vi skal vinde kampen

Sir Alex Fergusons sidste kamp i spidsen for Manchester United er på søndag imod West Bromwich Albion, og Ferguson ser det som vigtigt, at han ikke taber sin sidste kamp nogensinde som manager.

I aften bliver der delt priser og flotte ord ud om Manchester Uniteds spillere og personale, imens klubben netop nu holder award-show.

Manchester Uniteds snart forhenværende manager, Sir Alex Ferguson, er naturligvis i søgelyset under showet, og den 71-årige skotte blev interviewet som en del af aftenens hændelser på scenen. Ferguson blev blandet andet spurgt om kampen på søndag, hvor Manchester United møder West Bromwich Albion på udebane, som er skottens sidste som manager for Manchester United.

– Vi skal vinde kampen på søndag. West Brom vil gerne vinde deres sidste kamp på hjemmebane i denne sæson, men jeg vil ikke tabe min sidste kamp nogensinde. Det er helt sikkert, sagde Sir Alex Ferguson.

Ferguson er igennem årene blev kaldt en vinder, og Ferguson ville da heller ikke afslutte sin karriere som manager for Manchester United uden et trofæ.

Ville du slutte som en vinder?
– Det var en udfordring. Da Cathy (Fergusons kone, red.) og jeg talte om emnet ved juletid, var vi fem point foran (i Premier League, red.) Jeg syntes, vi havde en god chance, og jeg sagde, at vi virkelig skulle vinde noget. Med skuffelsen sidste år, kunne jeg ikke bære over med endnu en. Jeg troede på, at vi kunne vinde trofæet, og det gjorde vi, og i marts gav jeg klubben besked, sagde Ferguson, da han blev interviewet ved aftenens prisuddeling.

Forrige artikel

Ung duo hædret

Næste artikel

Her er årets mål

ANNONCE