Foster om Uniteds keeper-kamp: Jeg var ikke parat i United, men Henderson er

Den tidligere Manchester United keeper, Ben Foster, mener, at Dean Henderson er klar til at overtage posten som De Geas permanente afløser.

Den nuværende Watford-keeper, Ben Foster, mener, at Dean Henderson har mentaliteten til at blive Uniteds førstevalg mellem stængerne. En kvalitet som han, ifølge ham selv, manglede, da han var på selvsamme mission under hans ophold i Manchester fra 2005-2010.

– Dean er en rigtig målmand. Du kan spørge, hvem som helst, der har set ham spille. Du kan bare se, at han har det. Han har evnerne til det, udtaler Foster til Sky Sports.

– Det vigtigste, når man spiller for et hold som Manchester United, er at have mentaliteten. Da jeg var hos Manchester United for år tilbage, følte jeg, at jeg havde evnerne, men jeg havde bestemt ikke mentaliteten. Jeg var ikke parat, men med Dean, ser intet ud til at påvirke ham.

Foster mener derudover også, at keeper situationen i United utvivlsomt vil ende med, at enten De Gea eller Henderson skifter væk fra Manchester United, da begge bejlere til posten ønsker at spille førsteholdsspilletid.

– Når du har en situation som denne, kommer det aldrig til at ende godt. En af dem er nødt til at forlade klubben, og den anden bliver og spiller, tilføjer den 37-årige keeper.

Henderson har holdt rent bur i sine seneste to Premier League kampe, som han har stået i David De Geas fravær, som for nyligt er blevet far.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sky: United overvejer Oblak som De Gea-erstatning

Næste artikel

Cavanis far melder om utilfredshed og ønsket sommerskifte

ANNONCE