Fransk talent ender i Østrig

Dayot Upamecano har været rygtet til United igennem de seneste seks måneder, men er nu endt i østrigsk fodbold.

Det 16-årige stortalent Dayot Upamecano var tæt på at skrive under med United i januar. Det glippede på målstregen, og siden har United, City og flere andre jagtet hans underskrift.

Den unge midterforsvarer regnes for et af de største forsvarstalenter i Frankrig, og gjorde en god figur senest ved u17 EM-slutrunden tidligere på sommeren. Flere gange i løbet af sommeren har United været nævnt som favoritter til at hente stortalentet fra Valenciennes.

Men nu er der endelig kommet en afklaring på sagaen. Upamecano har skrevet under med Red Bull Salzburg fra Østrig, som har betalt lidt over to millioner euro for franskmanden. Netop prisen skulle være det der i sidste ende fik United til at springe fra, da man mente det var for dyrt for en så ung spiller.

Omvendt er man glad for tilgangen af Upamecano i Salzburg, der allerede har planer om at inddrage franskmanden i førsteholdstruppen i den kommende sæson.

– Dayot har bestemt sig for at komme hertil, på trods af tilbud fra flere af de største klubber i Europa. Det gør os stolte, og viser at vi allerede har etableret os i europæisk fodbold som en klub med fokus på talentudvikling. Han har enormt potentiale og vi er sikre på han falder hurtigt til, siger Salzburgs sportsdirektør Christoph Freunds.

Forrige artikel

Chicharito er ønsket i USA

Næste artikel

Ferguson eftertragtet i hjemlandet

ANNONCE