Fransk talent ender i Østrig

Dayot Upamecano har været rygtet til United igennem de seneste seks måneder, men er nu endt i østrigsk fodbold.

Det 16-årige stortalent Dayot Upamecano var tæt på at skrive under med United i januar. Det glippede på målstregen, og siden har United, City og flere andre jagtet hans underskrift.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den unge midterforsvarer regnes for et af de største forsvarstalenter i Frankrig, og gjorde en god figur senest ved u17 EM-slutrunden tidligere på sommeren. Flere gange i løbet af sommeren har United været nævnt som favoritter til at hente stortalentet fra Valenciennes.

Men nu er der endelig kommet en afklaring på sagaen. Upamecano har skrevet under med Red Bull Salzburg fra Østrig, som har betalt lidt over to millioner euro for franskmanden. Netop prisen skulle være det der i sidste ende fik United til at springe fra, da man mente det var for dyrt for en så ung spiller.

Omvendt er man glad for tilgangen af Upamecano i Salzburg, der allerede har planer om at inddrage franskmanden i førsteholdstruppen i den kommende sæson.

– Dayot har bestemt sig for at komme hertil, på trods af tilbud fra flere af de største klubber i Europa. Det gør os stolte, og viser at vi allerede har etableret os i europæisk fodbold som en klub med fokus på talentudvikling. Han har enormt potentiale og vi er sikre på han falder hurtigt til, siger Salzburgs sportsdirektør Christoph Freunds.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Chicharito er ønsket i USA

Næste artikel

Ferguson eftertragtet i hjemlandet

Relaterede artikler
Gå til siden

Transferjournalister: Rabiot-handlen er iskold

Manchester United og Juventus var enige om en handel og der har været positive møder med spillerens lejr om et skifte til Manchester United. Nu skriver velrenommerede journalister, at handlen er droppet.
Gå til siden

Richard Fay: United overvejer Dembele

Richard Fay fra Manchester Evening News skriver tirsdag, at Manchester United nu igen har rettet sigtekornet mod Moussa Dembele fra Lyon. Klubben skulle angiveligt være i kontakt med spillerens repræsentanter.
ANNONCE
Total
0
Share