Garay presser på for United-skifte

Manchester United-emnet Ezequiel Garay har eftersigende skiftet agent til kendingen Jorge Mendes for at tilskynde et sommerskifte til englænderne.

Rygtebørsen har sendt forsvarsspilleren til Manchester United over en længere periode, og nu handler hovedpersonen selv aktivt for at muliggøre et skifte. Argentineren har valgt sin agent fra til fordel for superagenten Jorge Mendes, ifølge the Daily Mirror.

Den portugisiske agent Jorge Mendes var personen, der repræsenterede Cristiano Ronaldo, Nani og Anderson da de byttede den portugisiske liga ud med den engelske i sin tid, hvorfor han har et godt forhold til Manchester Uniteds repræsentative.

Sir Alex Fergusons bror, Martin, skulle have kigget på den 26-årige forsvarer sidste weekend for langt fra første gang, og klubben skulle allerede have spurgt ind til en mulig sommerhandel.

Ezequiel Garay kom til Benfica i 2011, da han indgik i en byttehandel plus penge fra Real Madrid for Fabio Coentrao. Hans nuværende videresalgsværdi menes at ligge på omkring 26 millioner engelske pund.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fergie vil nyde at sende Chelsea ud

Næste artikel

Mancini: Svært at købe Rooney

ANNONCE