Giggs stopper karrieren på landsholdet

På et spillermøde tirsdag aften for det walisiske landshold, meddelte Ryan Giggs sine landsholdskammerater, at han vil indstille landsholdskarrieren på…

På et spillermøde tirsdag aften for det walisiske landshold, meddelte Ryan Giggs sine landsholdskammerater, at han vil indstille landsholdskarrieren på lørdag.

På lørdag spiller Wales imod Tjekkiet i EM-kvalifikationen i Cardiff og dette vil blive den sidste for Giggs, som dermed vil nå op på 64 landskampe.

Giggs har været landets absolut største profil i de seneste to årtier, så der er tale om et kæmpe nederlag for landstræner John Toshack, som ellers lige havde offentliggjort planer om at være seriøse udfordrere til at gå videre til VM i Sydafrika. En slutrunde, som han gerne ville have den på det tidspunkt 36-årige Giggs med til.

Selvom Ryan Giggs har været den mest vindende spiller i engelsk fodbold i nyere tid, så har han aldrig gjort sig gældende på internationalt plan, hvor han nu må indse at han aldrig vil komme til at gøre sig bemærket ved en slutrunde.

Landsholdskarrieren var decideret aldrig stor for Giggs, som i sine unge dage blev holdt tilbage af Sir Alex Ferguson, som ikke ville have til at spille for mange kampe på grund af spillerens helbred.
Det tog da også først fornyelig, at waliseren optrådte for Wales i en venskabskamp på udebane.

Efter at Wales tabte til Irland i sidste måned i kvalifikationen, så er Wales uden chance for at nå slutspillet, hvilket skulle være grunden bag stjernens beslutning.

Forrige artikel

Hargreaves-handel fortsat på standby

Næste artikel

Wap service virker igen

ANNONCE