Greenwood bliver femmer i Kopa Trophy-kåringen

Mason Greenwood blev nummer fem ved aftenens Kopa Trophy-kåring bag blandt anden FC Barcelonas Pedri, der vandt prisen.

Manchester Uniteds angriber Mason Greenwood var en af de fem sidste nominerede til Kopa Trophy-prisen, og løb hjem med en femteplads.

Vinderen af prisen var FC Barcelonas midtbanestjerne Pedri, som også var den eneste af de nominerede, der også var nomineret til Ballon D’Or-prisen, som udgives senere på aftenen.

De tre andre nominerede var Nuno Mendes fra Paris Saint-Germain, Jude Bellingham fra Dortmund og Jamal Musiala fra Bayern München.

Prisen er ikke den samme som Golden Boy-prisen. Kopa Trophy er opkaldt efter den tidligere franske fodboldspiller Raymond Kopa, og prisen bestemmes af tidligere Ballon D’Or-vindere. Herudover kan prisen også – i modsætning til Golden Boy-prisen – gives til spillere udenfor de europæiske klubber.

De to tidligere vindere af prisen er Kylian Mbappé og Matthijs de Ligt, der vandt i henholdsvis 2018 og 2019. I 2020 var kåringen aflyst.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Rangnick: Ser frem til at hjælpe klubben på lang sigt

Næste artikel

Ballon d'Or: Ronaldo nummer seks - Messi vinder

ANNONCE