Hernandez bankede drømmemål ind for Real Madrid

Manchester Uniteds udlejede angriber, Javier ‘Chicharito’ Hernandez scorede sine første to mål for Real Madrid, da de bankede Deporitvo La Coruna 8-2.

Manchester United udlejede Javier Hernandez til Real Madrid på sidste dag af transfervinduet. Mexicaneren var i aktion for de forsvarende Champions League-mestre lørdag aften og fik scorede sine første to mål for klubben.

Chicharito kom på banen efter 77 minutter, hvor Real Madrid, hjulpet på vej af et hattrick af Cristiano Ronaldo, førte 5-1 over Deportivo La Coruna. Ti minutter efter den 26-årige angriber kom på banen fik han åbnet sin målkonto.

Mexicaneren blev spillet fri på kanten af feltet, tog en enkelt berøring, der fik bolden til at hoppe og bankede så bolden op i hjørnet til 7-2. Inde i kampens overtid scorede Hernandez igen. Endnu engang prøvede Hernandez lykken fra uden for feltet. Denne gang blev bolden rettet markant af og lobbede over en hjælpeløs Deportivo-målmand til 8-2.