Herrera: Martial kan blive en af verdens bedste

Anthony Martials fremtid i Manchester United har været heftigt debatteret i løbet af denne sommers transfervindue, men nu får franskmanden moralsk støtte fra sin spanske holdkammerat, Ander Herrera, som udtaler til SkySports, at Martial kan udvikle sig til at blive en af de bedste spillere i verden.

Rygterne om Anthony Martials mulige skifte væk fra Old Trafford tog for alvor til i styrke, da den tidligere Monaco-spillers franske agent, Philippe Lamboley, tidligere på måneden udtalte til RMC, at Martial ønskede at forlade Manchester United. Martial som ellers havde gang i en fin sæson, indtil Alexis Sanchez blev hentet til klubben, kom pludselig i overskud efter chillenerens tilgang og fik derefter blot 5 optrædener fra start i Premier League. 

Den manglende spilletid kostede blandt andet Martial pladsen i Frankrigs VM-trup og dermed gik han altså glip af muligheden for at løfte pokalen sammen med sine landsmænd, da de for godt en uge siden triumferede i Moskva ved at slå Kroatien 4-2 i finalen. Det fik Martials agent til at tage bladet fra munden og siden er den 22-årige offensivspiller blevet kædet sammen med flere af Europas store klubber. Senest er en prominent trio bestående af Borussia Dortmund, Chelsea og Bayern München blevet meldt interesserede. 

Skal man tro Mourinhos udtalelser, regner portugiseren dog med, at Martial stadig vil være at finde i klubben, når sæsonen skydes i gang den 10. august, hjemme mod Leicester. Mourinho har tidligere meldt ud, at Martial formentlig vil udgøre en fronttrio sammen med Juan Mata og Alexis Sanchez i den kamp.

Martial har muligheden for at gribe chancen

Martials manglende VM-deltagelse har da også betydet, at han, som eneste relle angriber fra førsteholdstruppen, har kunne være med fra start på Uniteds amerikanske pre-season tur og dermed få god mulighed for at vise sit talent frem.  

Og netop talentet fejler bestemt ikke noget ifølge holdkammeraten, Ander Herrera, som tror på, at Martial kan gå en stor sæson i møde. 

– Han er meget talentfuld, siger Herrera til SkySports.

– Han kan blive en af de bedste i verden, og jeg tror, at han er meget fokuseret på virkelig at brage igennem i denne sæson, uddyber spanieren, inden han reflekterer over Uniteds offensive muligheder.

Kamp om pladserne i Uniteds offensiv

– Når du har spillere som Anthony (Martial, red.), som Marcus Rashford, Jesse Lingard, Juan Mata, Alexis Sanchez, den type spillere som kan ændre kampen (så ser det godt ud, red.). Hvis en af dem ikke kan spille, har vi tre eller fire andre, så vi har mange muligheder.

Ifølge Ander Herrera står United med stærke offensive kort på hånden sammenlignet med konkurrenterne. 

– Jeg mener ikke, at vi bør tænke, at nogen anden klub i Premier League har bedre spillere end os, fordi vi har mindst lige så gode (muligheder, red.) som modstanderne, udtaler Ander Herrera.    

Martial har igen i aften muligheden for at vise, at han bør være en af de foretrukne i Uniteds offensiv frem mod den kommende sæson, når Manchester United kl. 23.00 dansk tid tørner sammen med San Jose Earthquakes i Uniteds anden kamp ved dette års pre-season tur. 

Kampen kan ses på MUTV, som man kan købe sig adgang til med et månedsabonnement. 

 

 

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

MUTV viser alle Uniteds træningskampe

Næste artikel

Startopstillingen mod San Jose Earthquakes

Relaterede artikler
Total
0
Share