Jaap Stam roser Blind

Den tidligere United-forsvarer Jaap Stam roser sin landsmand Daley Blind, der har haft en fin første sæson for Manchester United.

Blind har i sin første sæson været benyttet på både den centrale midtbane og på venstre back. På begge positioner har han leveret fine præstationer, hvilket Jaap Stam har været imponeret over.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Jeg vidste godt, hvad han var i stand til, da jeg var assistent for Frank De Boer i Blinds sidste sæson i Ajax. Han har gjort det godt både på midtbanen og i forsvaret, men du kan ikke sammenligne Premier League med den hollandske liga, udtaler Stam til manutd.com

– Han har hurtige fødder, og så er han god på bolden. Han er samtidig meget stærk taktisk. Jeg tror, det er rigtig godt for Manchester United at have ham på holdet, da han dækker flere positioner.

– Det er stort at slå Barcelona eller Juventus

United er som bekendt med i kvalifikation til næste sæsons Champions League, hvilket ifølge den tidligere forsvarsspiller har været et stort savn i den sæson, der netop er færdigspillet.

– Det fantastiske ved Champions League er, at du kommer til at spille mod andre store hold. Der er mere pres på holdene og på de enkelte spillere, hvilket er nødvendigt for at komme op på det højeste niveau. At slå hold som Barcelona og Juventus er en god fornemmelse, slutter hollænderen.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United-Barcelona vises på Eurosport Danmark

Næste artikel

Tom Thorpe siger farvel med kærlighedserklæring

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share