James: Jeg har spillet flere kampe end jeg turde drømme om

I et interview med United Review fortæller waliseren alt om sin tilvænning til Premier League og følelsen af at spille et Manchester-derby.

Der blev løftet et øjenbryn eller to i sommers, da nyheden om at en ung waliser fra Championship var på vej til den røde del af Manchester. 130 millioner dkk er ikke den samme massive transfersum det var engang, men for en spiller med under én sæsons erfaring med professionel fodbold – i den næstbedste engelske række – var det alligevel ikke et ubetydeligt beløb.

Lægger man oveni det at mange Manchester United fans havde et ikke-eksisterende eller meget begrænset kendskab til spilleren fra hans tid i Swansea, tegnede der sig hurtigt et billede af en signing der nok ikke ville have den store impact i sin første sæson i Premier League.

Sandheden har vist sig at være en helt anden. Ikke blot har Daniel James spillet sig til en startplads på førsteholdet – særligt på baggrund af en fantastisk start i klubben med tre mål i hans første fire kampe – han har også vundet fansenes hjerter med sin aggresive spillestil og figthervilje.

Nu står han i en situation hvor han allerede har spillet flere kampe – 25 – end de 15-20 kampe Solskjær havde lovet ham i sommers. James fortæller i et stort interview at det var godt for ham at blive kastet for løverne så tidligt som muligt [mod Chelsea i sæsonens første kamp, red.]:

– Jeg kom på banen mod Chelsea da vi allerede var foran 3-0, så der var lidt mindre pres på. Det handlede for mig om hvordan jeg kunne komme i en position hvor jeg kunne score. Det var en ubeskrivelig følelse at score i sin debut, og det hjalp mig virkelig med at passe ind på holdet at jeg fik selvtillid med et par mål mere i starten.

– Da jeg kom til klubben sagde træneren [Solskjær, red.] at jeg ville få en vigtig rolle på holdet. Jeg regnede nok ikke med at have spillet så meget som jeg har nu, men det er alt sammen på grund af træneren og staben der skubber mig og presser mig til at arbejde hårdt, og det vil jeg blive ved med at gøre.

Daniel James er med sin utrolige fart blevet en vigtig del af Uniteds farligste vågen: kontraangreb.

Det var opskriften bag sejren over Manchester City i starten af december, og kan blive afgørende igen i aften, når United igen møder City, denne gang i EFL Cup-semifinalen. James forventes at spille i kampen, og han ser en god mulighed for at vinde sit første trofæ i netop denne turnering:

– Siden jeg kom til har fokus været på at vinde trofæer, og det er det jeg gerne vil opnå med klubben. Semifinalen mod City er selvfølgelig en stor begivenhed, over to kampe, men jeg synes vi kan gå indtil kampen med hagen løftet. Vi fik et godt resultat mod dem sidst. Det var en hård kamp, men vi kom ud på toppen og det gav os et stort boost til de næste kampe.

– Det var en fed kamp for fansene, men at spille dernede er en helt anden oplevelse. Der er stor rivalisering og det kan man virkelig mærke. Lige så snart kampen startede handlede det udelukkende om koncentration. Vi var foran 2-0 ved halvleg, og det gjorde det bare endnu vigtigere at koncentrere sig fra anden halvlegs start.

– Som ung dreng vil man gerne spille i en af de største klubber, og spille i kampe som denne, et Manchester-derby. Det er noget jeg altid har drømt om. Kampen på Etihad var god, men nu venter der et nyt opgør og en ny udfordring.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Guardiola forsvarer sin taktik forud for derby

Næste artikel

Optakt: Første semifinale-kamp i liga-cuppen mod City

Relaterede artikler
Total
0
Share