John Terry: Har fortsat mareridt over min afbrænder

Chelseas kaptajn John Terry lider fortsat af mareridt over sin afbrænder i Champions League-finalen i 2008.

Det er snart syv år siden at John Terry gled og missede målet i starffesparkskonkurrencen ved Champions League-finalen i 2008 mellem Manchester United og Chelsea.

– Jeg kommer aldrig over det. Jeg vågner fortsat om natten og har det af helvedes til. Det har taget lidt af over årene selvfølgelig, men jeg har fortsat et par gange om året hvor jeg vågner og så er det i tankerne. Det forsvinder nok aldrig. Det må jeg leve med. Det var skuffende og jeg sønderknust af det dengang, siger John Terry her snart 7 år senere om episodens følger. 

John Terrys miss fik med det samme Manchester United-fans til at lave sange om den meget ikoniske afbrænder, men også kort tid efter hændelsen måtte John Terry blive mindet op episoden, da han skulle afsted på landsholdssamling, selvsagt med flere Manchester United-spillere på holdet.

– Det værste af det hele var at vi skulle med landsholdet ugen efter. Vi spillede imod USA på Wembley og jeg skulle sidde til bords med alle United-spillere. Jeg sad der bare og rasede. Jeg ville sidde der. Det var virkelig forfærdeligt, lyder det fra John Terry, der talte ved et supporterarrangement for Chelsea-fans forleden.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

U19: Nederlag efter straffespark

Næste artikel

Hernandez frustreret over bænketjans

Relaterede artikler
Total
0
Share