Jules Koundé: Det er derfor vi spiller

Barcelonas Jules Koundé ser frem til duellen med Marcus Rashford og stemningen på Old Trafford.

Forud for aftenens returopgør i Europa League mod Barcelona har der været pressemøde hvor franske Jules Koundé har sat nogle ord på kampen, Old Trafford, og at skulle i duel mod brandvarme Marcus Rashford.

– Jeg tror vi skal tage et skridt længere end hvad vi gjorde i sidste uge, selvom jeg synes vi spillede godt. Jeg tror vi skal oppe vores intensitet, presse højt for at vinde bolden tilbage og skabe problemer. Hvis vi presser dem, vil de give os ting. Vi skal tage det ekstra skridt. Siden starten af sæsonen har vi responderet rigtig godt, vi har meget selvtiilid, og vi skal spille godt.

Det bliver en af de store europæiske aftener på Old Trafford, hvilket den franske forsvarer ser frem til:

– Jeg tror altid der er pres. Det er det pres som du kan lide, vi vil alle spille i de store kampe og presset er positivt. Jeg tror alle er klar til at give det ekstra. Jeg er sikker på vi giver et svar i morgen (torsdag).

Rammen for kampen bliver helt særlig og Koundé er også godt klar over det pres der vil blive lagt af United fans:

– Det er et stadion som vil skubbe på for deres spillere. Vi skal være tændt fra første minut, fordi vores modstandere er hurtige i duellerne og stærke. De første minutter er vigtige for at få selvtillid med i resten af kampen.

 

Særligt en spiller er der fokus på for Koundé , nemlig Marcus Rashford:

–  Jeg synes han er en rigtig god spiller. Han kan mange ting, han er rigtig hurtigt, så det gør det svært. God til at læse rummene, så det er altid en udfordring at spille mod den type spillere, men også spændende, det er derfor vi spiller. Det er vores mission at gøre det svært for hans hold at finde ham.

 

Sidst de to stod overfor hinanden var der særligt et øjeblik som springer i øjnene. Et kontroversielt øjeblik hvor Koundé bremser Rashford på vej mod mål. Dog mente dommeren ikke der var frispark.

– Dommeren bestemte at det ikke var et rødt kort, så jeg føler mig ikke heldig. Det var en beslutning fra dommeren. Det er rigtigt, jeg kunne have været udvist, men det var en 50/50 og selvfølgelig er jeg rigtig glad.

 

Skulle Jules Koundé have haft rødt kort efter duel med Marcus Rashford, eller var det fair at han gik fri? Opret en profil og giv din mening under artiklen. 

2 kommentarer
  1. Kounde og Co. Kommer i den grad på arbejde i aften, en Rashford i den form på hjemmebane foran et fyldt Old Trafford, han bliver et bæst i aften..🤩
    Og med den midtbane konstellation vi stiller med i dag, så bliver det en rigtig svær udekamp for Barca, de vil måske prøve at presse højt, men det kan nemt gå hen blive deres død i kampen i dag, de mangler deres hurtige midtbanespillere i Gavi og Pedri, så afstand kan hurtigt gå og hen blive forstor i mellem kæderne, og de situationer er vi bare sindsyg farlige på kontraløbene..💪🙂

    Som tidligere predictet vi vinder 3-0 I dag, Weghorst 1-0, Rashford 2-0, Sabitzer 3-0 på et langskudsmål..🤩
    ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Podcast: Optakt til Barca-kamp og Carabao Cup-finale

Næste artikel

Ny regulator af engelsk fodbold kan være på vej

ANNONCE