Karakterbogen: Garnacho skinner igennem i en ellers lunken præstation

Det var Uniteds kantspillere, som var mest iøjenfaldende i aftenens kvartfinale mod Charlton i Carabao Cup. Læs karakterbogen fra Manchester United – Charlton Athletic her.

På OldTrafford.dk giver vi karakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

Tom Heaton – 6 

Sikre indgreb fra reservekeeperen. Jack Butland bliver ikke nødvendigvis 2. keeper, hvis Heaton leverer på dette niveau hver gang.

Diogo Dalot (Ud 34′) – 5 

Måtte desværre lade sig udskifte med en skade. Stabil præstation indtil da. 5-tallet er måske en smule hårdt bedømt.

Harry Maguire – 5 

Mange eminente sideskift til Garnacho fra sin position i højre forsvarsside. Kvaliteten faldt i 2. halvleg. Det trækker desværre gevaldigt ned, når selv spillere fra den tredjebedste engelske række kan få stopperen til at se så dum ud, som han gjorde i et par situationer.

Lisandro Martinez – 6

Fornøjelse at se verdensmesteren tilbage i startopstillingen. Han spillede med selvtillid, men manglede lidt skarphed.

Tyrell Malacia – 5 

Middelmådig indsats fra backen. Traf fine beslutninger med bolden, men han så skidt ud i enkelte defensive aktioner. To absurd dårlige hjørnespark i kampens begyndelse trækker lidt ned.

Fred (Ud 60′) – 7 

Generelt en god kamp fra den energiske midtbanespiller. Misbrugte en stor chance efter 12 minutter. 10 minutter før pausen var brasilianeren dog blot uheldig med ikke at blive målscorer, da han måtte se sit fantastiske frisparksdrøn ramme indersiden af stolpen. Det spark havde fortjent en bedre skæbne!

Scott McTominay – 6 

McSauce som vi kender ham. Hårdt arbejde og fornuftig boldomgang.

Antony (Ud 60′) – 7 

Vores one-trick pony, som Paul Scholes så flot har sagt det. Charlton var tilsyneladende ikke bevidste om Antonys spidskompetence. Når man lader ham afslutte uforstyrret fra den position, så ender det altså med et mål.

Efter sin tilbagevenden fra VM i Qatar har kantspilleren leveret nogle sløje præstationer. I dag var han derimod dejlig livlig og så tændt ud. Dog små sjuskede fejl.

Kobbie Mainoo (Ud 60′) – 5 

Den blot 17-årige offensivspiller fik her til aften sin officielle debut. Og så endda på Old Trafford! Det blev desværre ikke nogen drømmedebut. Debutanten var meget anonym.

Alejandro Garnacho – 8 (Kampens spiller) 

Sjerneskuddet var i hopla det første kvarter af kampen. Han gjorde fuldstændig hvad der passede ham. Charlton fik i løbet af kampen bedre styr på den unge dribler, men han fortsatte ufortrødent med at udfordre. Forfriskende! Skabte mange chancer i løbet af kampen, men skarpheden manglede. Havde helt klart fortjent et mål.

Anthony Elanga (Ud 85′) – 3

Den hurtige svensker skulle vise sig frem i dag og overbevise Erik ten Hag om, at han fortjener mere spilletid. Det var ikke imponerende, og han kom ikke frem til særlig meget. Fik netmaskerne til at blafre men stod i en åbenlys offside-position.

Indskiftere 

Aaron Wan-Bissaka (Ind 34′) – 6 

Fortsatte det pæne spil han har vist siden VM-pausen. Han var tæt på en lave en tro kopi af assisten fra kampen mod Burnley inden jul, men Elanga var desværre, lidt klodset, løbet i en strafbar position. Godkendt indsats.

Casemiro (Ind 60′) – 6 

Skulle stabilisere kampen sammen med Christian Eriksen. Det lykkedes ikke 100%, men hans tilstedeværelse gav lidt mere ro på.

Christian Eriksen (Ind 60′) – 6

Fik en halv time på banen og skulle køre sejren hjem. Ikke mange nævneværdige aktioner. Danskeren var dog nærgående en enkelt gang, hvor han kunne have lukket kampen. Det gjorde en anden indskifter derimod.

Marcus Rashford (Ind 60′) – 7 

Han er ustoppelig for tiden! Det var ikke meget der lykkedes for Rashford, inden han i tillægstiden lige garnede to gange. Sådan går det, når man sprudler af selvtillid. Det er fantastisk at se ham tilbage i denne udgave.

Facundo Pellistri (Ind 85′) – 7 

Langt om længe en officiel debut til den unge kantspiller. Tilskriver sig en assist og viste sig meget positivt frem. Han skal stå foran Elanga i køen fremover!

 

Deltag i øvrigt i konkurrencen om en United-hjemmebanetrøje. Det eneste du skal gøre er at deltage i debatten i kommentarfeltet under vores nyheder. Så giv din mening til kende herunder!

Deltag i debatten og vind en trøje

Forrige artikel

Maguire om Rashford-stime: Han er i fantastisk form

Næste artikel

Ten Hag: Indskifterne var klar

ANNONCE