Resumé: Uafgjort i Istanbul

I en fantastisk og fjendtlig kulisse skulle Ten Hags mandskab ud og jagte et resultat, hvis man ville gøre sig forhåbninger om videre avancement i Champions League.

I en fjendtlig kulisse, hvor hjemmeholdets fans i den grad gav deres mening om United til kende ved enhver mulighed, skulle Ten Hags tropper ud og jagte et resultat.

Så snart United var på bolden, startede den overdøvende buhen. United scorede to flotte mål tidligt i kampen. Fantastisk opspil til det første mål, hvor Antony fik spillet bolden ind til Bruno, som fandt Højlund, der holdt en Galatasaray-forsvarer væk, og fik prikket bolden tilbage til Bruno, som så lagde en kælen bold ud til Garnacho, som tæskede bolden ind bagved Muslera.

Derefter var det Brunos egen tur til at komme på scoringstavlen, da han smadrede bolden ind på et smukt langskud.

Dog faldt kadencen som halvlegen skred frem, og Galatasaray fik reduceret til 2-1, på et frisparksmål af Hakim Ziyech. Generelt var spillets rytme dalende i løbet af første halvleg.

I anden halvleg fik United bedre fat igen, og McTominay fik udbygget føringen med en flot scoring, da Wan-Bissaka sendte et lavt indlæg ind til skotten.

O-no-no, ikke igen!

Men så måtte det ske, som det har været historien med United i denne Champions League-sæson. United indkasserer to mål, og stillingen er pludselig 3-3. Det sker som følge af et skrækkeligt drop af Onana, og derefter et flot mål af Kerem Akturkoglu. United så derefter chokerede ud, og Galatasaray sad totalt på spillet.

United kom bedre efter det, og fik skabt et par chancer, som desværre ikke endte med at give mål. United leverede egentlig positive offensive takter, men defensivt endte individuelle fejl med at koste holdet dyrt.

Kampens resultat:

Galatasaray 3-3 Manchester United.

0-1 Garnacho (11′)

0-2 Fernandes (18′)

1-2 Ziyech (29′)

1-3 McTominay (55′)

2-3 Ziyech (62′)

3-3 Akturkoglu (71′)

7 kommentarer
 1. Så er det NOK!!!! NU må den klovn inde på det mål væk….hele holdet spiller en ganske god kamp og så klovner han 2 gange. Han ødelægger fandeme mit humør. Han har alene kostet en videre plads i CL….

  1. Kunne ikke være mere enig sæt ham af eller gå selv
   Redder han endelig bolden giver han retur lige ud i feltet 90% af gangene væk med ham

 2. Vi har scoret 3 mål i alle udekampe og fået et point, hvor går det galt?? Pilen peger kun 1 vej…..

 3. Tja det var nok den tur i klubfodboldrns fineste selskab…

  En elendig målmand med for mange drops og fejl i pasningspillet (Casemiros udvisning) og dermed 2 røde kort blev skæbnesvangert for et middelmådigt United hold denne gang.

  En sejr i 5 kampe hvor Oh no no trods alt reddet 2 point er ganske enkelt uacceptabelt facit.

  Dumpet.

 4. 14 mål imod os fortæller også en historie om et forsvar der ikke er taktisk dygtige nok desværre og med en målmand der ikke kan tage med hænder og forhindre to ufarlige frispark bliver det svært.

  Hvis ikke ETH bænker Onana efter den præstation så er det sgu dårligt manager arbejde….gider ikke høre mere på ETHs bortforklaringer….træd i karakter nu eller skrid.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstillingen: Højlund med, Mainoo bænket

Næste artikel

Karakterbogen: Onana fejl koster dyrt

ANNONCE