Kilde: Tevez-aftale i denne uge

Lørdag var Kia Joorabchian, der hævder at eje rettighederne til at sælge Tevez, ude at fortælle verdenspressen, at en aftale var nært forestående. Det har…

Lørdag var Kia Joorabchian, der hævder at eje rettighederne til at sælge Tevez, ude at fortælle verdenspressen, at en aftale var nært forestående.

Det har den kontroversielle forretningsmand dog efterhånden sagt et par gange, men ifølge The Guardians søndagsavis The Observer kan der nu være noget om snakken. Ifølge en kilde, de har talt med, er der nemlig ved at være fundet en løsning.

Det menes således, at West Ham har sluttet fred med Premier Leagues formand Dave Richards i et forsøg på at undgå en tur i højesteret, hvor Joorabchian har valgt at anlægge sag for en gang for alle at finde ud af, hvem der ejer Carlos Tevez.

Hvad fredspagten helt konkret går ud på, melder historien intet om, men accepterer Premier Leagues bestyrelse ellers løsningen på et møde mandag, skulle vejen være banet for at Carlos Tevez er en fri mand til at skifte.

Forrige artikel

Gill accepterer Heinze-exit

Næste artikel

Heinze vil holde ferie

ANNONCE