Kleberson om Andreas Pereira: Han har mere at byde på

Den tidligere United-brasser Kleberson har stor tiltro til sin landsmand. Han mener at Pereira vil vise sine kvaliteter mere i takt med at holdet bliver bedre og hans selvtillid stiger.

Af Uniteds brasilianske spillere gennem tiden er det måske ikke Kleberson man husker som den mest succesfulde. Af de syv brasilianere der har været i klubben kan kun to af dem (indtil videre), siges at have efterladt et utvivlsomt positivt indtryk: Anderson og Rafael (den gavmilde fan vil måske inkludere Fabio).

Men det holder ikke Kleberson tilbage fra at kommentere på klubben han stadig er stor fan af. Som brasilianer har han selvfølgelig også fokus på sine landsmænd (Fred og Andreas Pereira), og han mener ikke vi har set det bedste til Pereira endnu. En spiller han mener kan blive en vigtig brik, særligt i kampe hvor man dominerer bolden:

– Andreas har spillet nogle gode kampe den her sæson, særligt sammen med Fred i midten af banen. For eksempel i Europa League er han fuld af selvtillid, og når han dribler med bolden kan han være farlig.

– Når han spiller sådan kan han gøre forskellen i en kamp, og det har han stadig chancen for at bevise i denne sæson. Det vil hjælpe hans spil når holdet også spiller godt.

Klebersons skuderklap til sin landsmand falder på et kritisk tidspunkt for Pereira. Paul Pogba er nemlig tilbage fra skade, og det forventes at de to spillere vil kæmpe om spilletid på de samme positioner (8’eren og 10’eren). Det vil absolut ikke gøre det lettere for Pereira der i forvejen bliver unødvendigt udskældt af mange Unitedfans. Om han stadig har Solskjærs tiltro efter Pogbas comeback vil vise sig, men det bliver i hvert fald interessant at følge Lingard og Pereiras interne kamp om de nedfaldne frugter der vil være på de offensive pladser.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Maguire: Vi skal vinde kampe over hold fra nederste del af tabellen.

Næste artikel

Ligaens bundhold udspillede United

ANNONCE