Lingard modsiger Rangnick: Klubben har bedt mig tage fri

Ralf Rangnick fortalte torsdag, at Jesse Lingard havde bedt om fri oven på sit missede januarskifte. Den forklaring afkræfter Jesse Lingard på sine sociale medier.

Ralf Rangnick bekræftede torsdag på et pressemøde, at Jesse Lingard ikke er i spil til fredagens FA Cup-opgør efter skuffelsen over et misset januarskifte.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Han (Jesse Lingard, red.) spurgte mig og klubben, om han kunne få fri et par dage for at rense hovedet. Jeg formoder, han er tilbage i træning og en fast del af truppen igen fra mandag, forklarede United-manageren.

Jesse Lingard modsiger denne forklaring torsdag aften i et opslag på blandt andet sin Twitter-profil:

– Klubben rådede mig til at tage fri på grund af personlige årsager. Men mit hoved er klart, og jeg vil altid være professionel og give hundrede procent, når jeg bliver indkaldt, lyder det fra den 29-årige englænder i opslaget.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
7
Shares
Forrige artikel

United løfter sløret for ny sponsor af træningstøj

Næste artikel

Startopstillinger: Pogba og Henderson tilbage for Manchester United

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
7
Share