Maguire: Godt at vi skal spille igen allerede på onsdag

Harry Maguire var ovenpå aftenens resultat en skuffet mand. Han påpegede efter kampen at onsdagens kamp mod Tottenham er den perfekte lejlighed til at ryste skuffelsen af sig.

Harry Maguire og resten af defensiven måtte se to mål gå i nettet i dag. Det ene var et fantastisk hug af Grealish, men det var for let for ham at komme til den chance. Villas andet mål kom efter en dødboldssituation, et område hvor United hele sæsonen har været sårbare. Harry Maguire udviste efter kampen frustration over måden de lukker mål ind på:

– Jeg er virkelig skuffet. Vi fik spillet os til en god position, men lukkede et sjusket mål ind. Vi startede kampen fint nok, ikke dårligt, men så scorer de et mål da vi ellers var i kontrol. Fair play til Jack [Grealish, red.], det var et godt mål, men det er som om vi lukker mange virkelig flotte mål ind i den her sæson. Efter målet blev vi en smule nervøse men fik os spillet frem til en god position før halvleg. Vi dominerede anden halvleg, så det var skuffende ikke at vinde.

– Som forsvarer er det frustrerende. Vi har lukket fem mål ind i de seneste to kampe og har fået to point ud af det. Det er noget som vi skal arbejde på og prøve at forbedre. Vi skal blive bedre til dødbolde.

Maguire mener dog at der er en god mulighed for at ryste skuffelsen af sig snart. Allerede på onsdag venter Tottenham i et opgør der utvivlsomt vil være tænding på [jf. Mourinho]. Ifølge Maguire er det den bedst mulige situation at spille så hurtigt som muligt ovenpå en skuffelse:

– Enhver kamp man spiller uafgjort på Old Trafford er  skuffende. Så det er perfekt at vi skal spille igen [i midtugen, red.]. Når man ikke vinder vil man altid spille igen med det samme. På onsdag ved vi at spillerne kommer til at være der lige bag os.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær ærgrer sig over tabte føringer

Næste artikel

Video: Se højdepunkterne fra 2-2-kampen mod Aston Villa

Relaterede artikler
Total
0
Share