Manchester United og Watford sørger

Dødsfaldet for den blot 21-årige Manchester United reserve har efterladt klubben i sorg sammen med fodboldfans, efter han lørdag formiddag døde i en trafikullykke på motorvejen M40 i England.

Den 21-årige angriber var på vej til sin debutkamp for Watford, som har lejet angriberen fra Manchester United, hvor mange forventede at han snart ville slå til.
Det var derfor førsteholdserfaring, at Davis skulle få under hans lejeophold i Watford, som de to klubber indgik tidligere denne sommer.

Manchester United udsendte igår en pressemeddelse omkring trafikullykken, som skete forud for kampen mellem Watford og Coventry. Denne kamp er nu blevet udsat.

“Alle i Manchester United er dybt chokeret over at gøre om Jimmys dødsfald. Vi sender vores dybeste kondolance til hans familie og hans mange pårørende. Han vil blive hårdt savnet,” stod der i pressemeddelsen, som var efterfulgt af en kommentar fra Sir Alex Ferguson, som gav Jimmy Davis debut på førsteholdet den 5. november 2001 imod Arsenal i liga cuppen.

“Du vil ikke kunne møde en flinkere og mere livsglad person end Jimmy Davis. Han var en spiller med et stor potentiale, hvilket var derfor vi sendte ham til Watford.
Allerede som 21-årig kunne man se hans store talent. Det er derfor en frygtelig nyhed,” kom det fra skotten.

Watford og Coventry dybt berørte over tragedien

Både i hans midlertidige klub Watford og i modstanderklubben Coventry var der sorg at føle, efter nyheden omkring Davis´ dødsfald blev offenligjort.
Watford skulle have spillet deres første kamp mod Coventry lørdag eftermiddag, hvortil Davis var på vej til, da ulykken indtraf.
Watford og Coventry valgte efter de fik besked om hændelsen, at udskyde kampen “på grung af tragiske omstændigheder som klubben ikke var herre over”.

Senere lørdag blev det offentligjort, at det var Jimmy Davis som var omkommet.

Også i modstanderklubben Coventry var der sorg at føle ovenpå de tragiske handlinger.
“Alle i Coventry City er chokeret og meget kede af Jimmy Davis´ ulykke.
Det er på dage som idag, at fodbold kommer i 2. række og vi støttede derfor udsættelsen af kampen 100%.
At miste sådan en ung spiller i den alder er altid tragisk og vi vil sende vores dybeste medfølelse til alle der kender Jimmy Davis.

Vi vil gøre vores bedste for at fokusere på vores næste kamp på onsdag, men ligenu er vores tanker hos familien, pårørende, Watford og Manchester United,” fortalte Coventrys manager, Gary McAllister lørdag aften til Teamtalk.

På vegne af OldTrafford.dk sender jeg hermed den dybeste medfølelse til de pårørende, Manchester United, Watford, fans og specielt familien til Jimmy Davis.

– R.I.P. Jimmy Davis 1982-2003 –

Forrige artikel

Endnu et trofæ til United

Næste artikel

Kleberson får arbejdstilladelse

ANNONCE