Manchester United præsenterer ny global samarbejdspartner

Qualcomm Technologies har indgået et samarbejde med Manchester United, der skal være med til at forbedre fanoplevelsen

Aftalen mellem Manchester United og Qualcomm Technologies, der er blandt verdens førende innovatør indenfor trådløs teknologi, vil være bygget omkring brandet Snapdragon, der bl.a. producerer CPU’er og platforme til nyere smartphones, pc’er, spilenheder og biler.

Samarbejdet mellem teknologigiganten og Manchester United har til formål at give fans af klubben unikke oplevelser og øjeblikke både på Old Trafford og i hele verden. Oplevelser som vil gøre engagementer mellem klub og fans større i følge Victoria Timpson, der er Manchester Uniteds administrerende direktør indenfor partnerskaber:

– Snapdragon-platforme vil gøre banebrydende oplevelser mulige for fans over hele kloden og gøre engagementet fra fansene endnu større med den fodboldklub, de elsker.

– Manchester United har altid rykket grænserne for, hvad der er muligt, og vi er glade for at samarbejde med en virksomhed, der er på forkant med innovation, udtaler Victoria Timpson til Manchester Uniteds hjemmeside.

Udover de nye og innovative løsninger vil Qualcomm Technologies også rådgive Manchester United i de forbedringer klubben har planlagt som en del af en forbedret fanoplevelse på kampdage på Old Trafford.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

OT.dk talentspejder: Benjamin Šeško

Næste artikel

Martial yderst tvivlsom til sæsonpremieren mod Brighton

ANNONCE