Manchester United præsenterer ny global samarbejdspartner

Qualcomm Technologies har indgået et samarbejde med Manchester United, der skal være med til at forbedre fanoplevelsen

Aftalen mellem Manchester United og Qualcomm Technologies, der er blandt verdens førende innovatør indenfor trådløs teknologi, vil være bygget omkring brandet Snapdragon, der bl.a. producerer CPU’er og platforme til nyere smartphones, pc’er, spilenheder og biler.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Samarbejdet mellem teknologigiganten og Manchester United har til formål at give fans af klubben unikke oplevelser og øjeblikke både på Old Trafford og i hele verden. Oplevelser som vil gøre engagementer mellem klub og fans større i følge Victoria Timpson, der er Manchester Uniteds administrerende direktør indenfor partnerskaber:

– Snapdragon-platforme vil gøre banebrydende oplevelser mulige for fans over hele kloden og gøre engagementet fra fansene endnu større med den fodboldklub, de elsker.

– Manchester United har altid rykket grænserne for, hvad der er muligt, og vi er glade for at samarbejde med en virksomhed, der er på forkant med innovation, udtaler Victoria Timpson til Manchester Uniteds hjemmeside.

Udover de nye og innovative løsninger vil Qualcomm Technologies også rådgive Manchester United i de forbedringer klubben har planlagt som en del af en forbedret fanoplevelse på kampdage på Old Trafford.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Skriv et svar
Forrige artikel

OT.dk talentspejder: Benjamin Šeško

Næste artikel

Martial yderst tvivlsom til sæsonpremieren mod Brighton

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share