Mancini klynger sig til håbet

Manchester City skal hente mindst 12 point på Manchester United i sæsonens sidste 10 kampe for at blive mestre. Man skal aldrig sige aldrig, mener Roberto Mancini.

Man kan sige meget om Roberto Mancini, men han er en ukuelig optimist. Det ser mere end almindeligt svært ud for hans Manchester City hold, hvis de vil genvinde mesterskabet. De skal hente 12 på 10 kampe.

Alligevel tror italieneren stadig på det. Det gælder om at holde presset på United og håbe, de snubler.

– Det var vigtigt at holde os 12 point bag United, fordi med ti kampe tilbage skal man aldrig sige aldrig. Mesterskabet er ikke afgjort, siger Mancini til Sky Sports.

Henter tro fra sidste sæson

Selvom udtalelserne nærmest lyder som en gal mands værk, har Mancini alligevel lidt at have troen i. Sidste sæson lå United også usædvanligt lunt i svinget til at tage mesterskab nummer 20, men smed det væk til sidst.

– Vi skal bare blive ved med at vinde, og så ved man aldrig. Dette er fodbold. Sidste år troede ingen, det var muligt, siger han.

– Måske taber de fire kampe, og vi vinder alle kampe. Vi ved, det bliver svært, men vi vil prøve. Vi håber, de taber point inden derbyet, siger han med henvisning til kampen den 8. april på Old Trafford.

Forrige artikel

Vidic tror på Ronaldo-retur

Næste artikel

Owen tror på United-triumf i CL

ANNONCE