Mata roser boldstærke Club Brügge

Juan Mata roser Club Brügge efter at hjemmeholdet holdt Manchester United til et uafgjort resultat i aftenens Europa League-opgør.

Ole Gunnar Solskjær havde lavet seks ændringer til kampen mod Club Brügge i forhold til mandagens sejr mod Chelsea, og en af dem, der var nye i startopstillingen var Juan Mata, og han roste dagens modstander.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– De (Club Brügge, red.) startede godt, de var gode på bolden og de forsvarede godt. Vi skulle ikke have lukket det mål ind, men scorede også på deres personlige fejl. I anden halvleg spillede vi dog meget bedre end i den anden halvleg, hvor vi havde et par chancer, siger Mata.

Næste opgave for “De Røde Djævle” er hjemme mod Watford på søndag, inden returopgøret mod Club Brügge på Old Trafford går løs om præcis en uge.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstillinger: OGS ryster posen

Næste artikel

Utilfreds Solskjær kritiserer spillernes koncentration

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share