Mathias Pogba: Mourinho var problemet

Paul Pogbas bror Mathias mener, at José Mourinho var grunden til at Paul Pogba ikke havde samme succes under Mourinho, som han har under Solskjær.

Igennem Pogba og Mourinhos tid i Manchester United har der både været op- og nedture. Specielt i den sidste del af Mourinho-tiden var Paul Pogba flere gange upopulær under Mourinho. Det mener Paul Pogbas bror Mathias dog ikke er Paul Pogbas skyld.

– Mourinho var problemet. Punktum. Både i og udenfor omklædningsrummet, udtaler Ligue 2-spilleren til RMC.

José Mourinho har også tidligere haft svært ved at håndtere store egoer i tidligere jobs. Han smed Casillas på porten og blev uvenner med Cristiano Ronaldo i Real Madrid og mistede tråden i Chelsea af samme problem. Noget, Mathias Pogba godt kan genkende i brormands tid med Mourinho.

– Jeg kender min bror. Bare sig til ham: “Gå ud og spil,” og så gør han det. Fra hvad du ser fra Mourinho, vil han gerne være i centrum. Paul (Pogba, red.) tænker slet ikke på det. Respekterer du ham, respekterer han dig. Stoler du på ham, vil han spille gode kampe for dig, siger Mathias Pogba.

Pogba var i Mourinhos sidste tid også kommet i kulden i Mourinhos United-hold, hvor han var en ubrugt udskifter i to af de sidste fem kampe.

 

Forrige artikel

Bilbao interesseret i at hente Herrera tilbage

Næste artikel

Fem ting vi lærte af fem Solskjær-sejre

ANNONCE