MEN: United vil udleje ung kantspiller

Manchester United er klar til at udleje både Facundo Pellistri og Anthony Elanga i håb om at give dem mere spilletid.

Der er fortsat håb for Facundo Pellistri på Old Trafford.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Ifølge Manchester Evening News ønsker Manchester United at udleje den unge uruguayaner til sommer, så han kan få mere spilletid, end han har fået i denne sæson.

Avisen skriver, at de røde djævle ikke er klar til at sælge kantspilleren, da folkene i klubben fortsat ser ham have en fremtid på drømmenes teater.

Pellistri kom til United for cirka 75 millioner kroner i sommeren 2020 fra den uruguayanske storklub Peñarol. Han blev angiveligt anbefalet til klubben af den tidligere angrebsstjerne Diego Forlan, der har en fortid i Manchester United.

Den 21-årige kantspiller har siden sit skifte været udlejet i halvanden sæson til Deportivo Alavés i Spanien. Et lejeophold, der ikke var den helt store succes. Han vendte derfor tilbage til United ved denne sæsons begyndelse.

Men trods sine udfordringer ser Erik ten Hag alligevel et lys i Pellistri, der fik United-debut i januar og i alt er noteret for seks kampe for de røde djævle.

Foruden Pellistri er United også klar til at sende Anthony Elanga på udlån. Den 20-årige svensker har haft en svær sæson, hvor Antony og Alejandro Garnacho er blevet foretrukket fremfor ham.

Pellistri og Elanga har kontraktudløb med United i henholdsvis 2025 og 2026.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

3 kommentarer
 1. Tja lyder som en glimrende idé, lad dem komme ud og spille fast, især Pellistri syntes jeg har potentiale til United, Elanga er jeg mere i tvivl om men hvis han kan udvikle sig via fast spilletid et andet sted bør han selvfølgelig have den mulighed.

  Elsker når akademi spillere slår igennem, det er et vigtigt dna i klubben.

  GGMU

 2. Synes man skulle beholde Pellistri i spillertruppen, og så give ham noget mere spilletid. Masser af kampe, hvor vi fører og han kan komme ind i og få den erfaring med holdet, niveauet osv. Kaste ham mere i ilden og se om talentet har niveauet. Falder han lidt igennem, kan en vinterudlejning komme på tale.
  Elanga synes jeg bare klubben skal sælge. Han er så langt nede i rækken, selv bag Pellistri, og har tydeligvis ikke niveauet til PL. Han må også selv være interesseret i at komme til en anden klub og spille mere fast, især med hans alder. Det er nu han skal spille fast og udvikle sig. Mainoo eller en anden fra ungdomsholdet kan sagtens overtage hans plads på bænken.

 3. Pellestri er for god til at blive lejet ud, vi skal beholde ham, og give ham flere kampe på førsteholdet, så vi kan skifte og bruge bredden endnu mere i næste sæson..

  Men Elanga synes jeg ikke er god nok, så om han bliver udlejet eller det er for mig hip som hap, vil hellere have Amad Diallo tilbage næste sæson, for ser rigtig spændende ud, men der er ingen tvivl om at vi skal have en bredere trup til næste sæson, hvis vi vil spille med om mesterskabet..

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Skriv et svar
Forrige artikel
Kane og Varane

Medie: Kane er Ten Hags primære mål til sommer

Næste artikel

Erik ten Hag: Jeg tror han kan gøre en forskel

ANNONCE