Medie: Martial tvivlsom til aftenens kamp

Manchester Evening News skriver her til eftermiddag, at Anthony Martial ikke var ombord på spillerbussen forud for aftenens kamp.

Anthony Martial en af seks førsteholdsspillere, som ikke var med, da Manchester Uniteds spillere for lidt siden blev indkvarteret på Lowry-hotellet i Manchester.

Til gengæld går meldingen på, at Chris Smalling er blevet den fodskade kvit, som har holdt ham ude siden midten af december måned. 

Det skriver Manchester Evening News, som traditionen tro stod klar, da spillerne her til eftermiddag stod af bussen, inden de i aften tager imod Burnley i Premier League.

Heller ikke Eric Bailly, Ashley Young, Antonio Valencia, Matteo Darmian eller Scott McTominay blev spottet af det britiske medie.

Dermed kunne det ligne, at Diogo Dalot kan få chancen fra start i aften, mens Alexis Sanchez, som scorede et flot mål mod Arsenal i fredags, kan få genvalg på venstrekanten.

Aftenens kamp bliver sparket i gang kl. 21.00 dansk tid. Den vises desværre ikke på dansk tv, men kan blandt andet ses Den Glade Gris i København.

Forrige artikel

Tragedien i München markeres i aften

Næste artikel

Startopstillingen mod Burnley: A. Pereira med fra start

ANNONCE