Ten Hag: Garnacho kan noget, meget få i PL kan

Erik ten Hag roser Alejandro Garnacho, der har fået sit gennembrud i United-trøjen i denne sæson.

Da Alejandro Garnacho for et halvt år siden var med til at sikre FA Youth Cup-titlen til Manchester United, var det nok ikke mange, der tænkte, at han skulle være Manchester Uniteds vigtigste joker fra bænken på førsteholdet.

Men det er han altså blevet. Siden genstarten har han fået spilletid i samtlige Premier League-kampe – dog hovedsageligt fra bænken – og de seneste to kampe har han leveret assist. Hans bedrifter er også noget, der imponerer Erik ten Hag.

– Han har lært, hvordan man spiller på et hold. Hvordan man er professionel i dagligdagen, hvordan man har den rigtige attitude til træning, og hvordan han agerer som holdspiller og med sine individuelle færdigheder, der kan gøre forskellen, siger Ten Hag til Andy Mitten. Og hollænderen fremhæver Garnachos individuelle færdigheder:

– Han har forbedret sig meget. Han kan noget, jeg ikke har set mange i Premier League kunne, og det er at slå sin direkte modstander én mod én.

Men, som vi kender Erik ten Hag, er han aldrig helt tilfreds, og det er heller ikke tilfældet med sit argentinske stjernefrø.

– Han er nødt til at blive ved. Han er langt fra et færdigt produkt. Der er meget plads til forbedringer med ham, men han kan n allerede bidrage på højeste niveau, og det er vi rigtig glade for.

– Det er en bonus for os som klub, at når vi henter unge spillere ind, at de kan komme direkte ind på holdet. Jeg tror, det er en del af vores projekt, der skal bidrage til vores succes.

Det er ingen hemmelighed, at det er venstrekanten, Garnacho huserer mest og bedst på, men det er også der, en storspillende Rashford spiller. Hvordan mener du, United kan få mest ud af argentineren? Giv din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen.

2 kommentarer
  1. Super fedt at se Garnacho blomstre, han fik ikke spilletid i presæson som en af de mest spændende talenter pga. attitude problemer og for sent ankomst til teammøder, dejligt at se at man har fået ham på rette spor.
    En potentielt fremtidig 7’er for klubben 👌🏻

  2. Han er mega spændende og klart vores nye 7’er med tiden. Men der skal noget fysik på drengen så han lykkes endnu mere med hans dejlige udfordrende spil🔴🔴👌
    Garnacho jeg kæmpe fan❤️

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Medie: Sancho er tilbage!

Næste artikel

Startopstilling: Stærk opstilling med debutant i front

ANNONCE