Memphis skjuler ikke fejring mod PSV

Sidste sæson blev Memphis Depay kåret til årets spiller i PSV Eindhoven, men skulle han score i aftenens kamp, vil hollænderen ikke undlade at fejre mod sin tidligere klub.

Vi ser det tit, når spillere møder deres tidligere klub og er så heldige at komme på scoringstavlen. De undlader simpelthen at fejre deres mål, mens holdkammeraterne er vilde i eufori.

Det er i aften et scenarie, man måske kunne forestille sig ville ske, såfremt Memphis Depay skulle sætte bolden i netmasken mod sin tidligere klub. Det afviser den 21-årige hollænder dog.

– Der er mange, der stiller mig det spørgsmål. Men det er stadig bare en kamp for mig, så scorer jeg, vil jeg fejre det. Jeg har respekt for PSV, men jeg spiller også for Manchester United nu.

– Det er klart – jeg spillede 10 år i PSV, før jeg kom til United. Det er en speciel følelse også at skulle vende tilbage til mine gamle holdkammerater og spille mod dem, så det bliver interessant.

Memphis startede allerede i PSV, dengang han var 12 år gammel. Og selvom den unge kantspiller vil forsøge ikke at vise sit forhold til klubben på banen, afviser han altså ikke, at det bliver specielt.

– Jeg var meget ung, da jeg første gang kom på banen (i PSV, red.), så det er selvfølgelig noget, jeg vil tænke over, når jeg træder på banen, men i morgen er det anderledes igen. 

– Det bliver spændende at se, hvad vi kan gøre. Jeg tror, at vi vil gøre det godt herovre.

Memphis har endnu til gode at score i den engelske liga. Han har dog kun gode erfaringer med Champions League, hvor han scorede to mål og lavede et oplæg, da holdet slog Club Brugge 3-1.

Brug for tips og rådgivning til at se Manchester United live på stadion? Læs vores guide her 

Forrige artikel

U19: Sejr i premieren mod PSV

Næste artikel

Startopstillingen mod PSV

ANNONCE