MEN: United arbejder på flere kontraktforlængelser

Erik ten Hag ønsker at lave et bindende samarbejde med en række af klubbens nuværende profiler.

Manchester United er godt kørende i øjeblikket, hvor klubben har vundet ni kampe i træk på tværs af alle turneringer.

Ifølge den lokale avis Manchester Evening News (MEN) ønsker klubben at støtte manager Erik ten Hags udvikling af holdets ved at tilbyde kontraktforlængelser til spillere, som kan hjælpe hollænderens projekt på vej.

Avisen skriver mandag, at United især er opsatte på at binde Marcus Rashford til klubben. Paris Saint-Germain er på det seneste blevet sat i forbindelse med englænderen, der er topscorer i klubben og brandvarm i øjeblikket.

Erik ten Hag er angiveligt også ivrig efter at forlænge aftalerne med Luke Shaw, Diogo Dalot og Fred, der ligesom Rashford fik aktiveret en klausul i deres kontrakter i december, der uden forhandlinger forlængede deres aftaler til sommeren 2024. De havde alle kontraktudløb med klubben til sommer.

Journalisten Samuel Luckhurst, der er Manchester United-chefskribent f0r MEN, skriver, at klubben også har påbegyndt forhandlinger med David de Gea, der har kontraktudløb til sommer.

De røde djævle har siden i sommer været sat i forbindelse med en række målmænd, hvilket har skabt usikkerhed om De Geas fremtid på Old Trafford. Der er i flere omgange blevet skrevet om, at Erik ten Hag ønsker en målmand, der kan spille med fødderne. Et aspekt af spillet, som De Gea er blevet kritiseret for i flere omgange.

2 kommentarer
  1. Jeg håber Rashford for alt i verden får forlænget sin aftale. de Gea, Garnacho og Pellestri så jeg også blive i klubben🙌

  2. Hvis klubben ikke får forlænget med Rashford er det en kæmpe falliterklæring. Den skal bare i hus.
    Både Shaw og Dalot har gjort det fint. Dalot kan måske presses yderligere af Wan-Bissaka’s seneste fine præstationer. Shaw genopfundet i ny rolle, som CB, spændende. Nok snarligt farvel til H.Maguire.
    Fred er svær. Han har tydeligvis ikke niveau til at bære en United midtbane, men han laver immervæk nogle fine indhop. Behold ham som breddespiller.
    DeGea ja den er måske endnu sværere. Manden er verdensklasse når han er på sit højeste, men han har nogle udfald indimellem, hvor man tænker hans hjerne må have ligget på månen. Manden stod os dog last og brast da vi sejlede rundt og var vores bedste mand flere sæsoner i træk, hvor han reddede os mange point. Længe siden, men ikke glemt. Jeg synes man burde lave 1-2 års forlængelse og se tiden an. Begynder det at ramle fuldstændigt har vi forhåbentligt stadig en Henderson, men det en position der skal begyndes og tænkes foryngelse på.
    Vigtigst af alt er dog den 9’er position – der skal bare hentes en klasseangriber ind. Hvis ikke Weghorst knalder 15-20 mål i kassen de næste 4 måneder🔴🔴😎

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Rygte: Dortmund og to PL-klubber interesseret i Elanga

Næste artikel

Videoen vi ikke kan stoppe med at se: Se Casemiros vilde jubel

ANNONCE