Metro: Garnacho risikerer udelukkelse på grund af X-opslag

Den argentinske fløjspiller risikerer at blive udelukket på grund af sit nu slettede indlæg på X om holdkammeraten Andre Onana.

Andre Onana skulle vise sig at være Uniteds redning tirsdag aften. Hans straffesparksredning i overtiden sikrede holdet en vigtig 1-0-sejr over FC København i Champions League.

Garnacho var én af ​​flere United-spillere, der hyldede Onanas heltemod på sociale medier. Den 19-årige argentiner slettede dog sit opslag på X kort efter. Det nåede kun at være oppe på platformen i 15 minutter.

Han havde lavet et opslag med et billede af sig selv og flere holdkammarater, der fejrede Onana under kampen. I teksten havde han brugt to gorilla-emojies.

Det britiske medie Metro skriver, at Garnacho kan se frem til en sigtelse fra The Football Association. Opslaget vil sandsynligvis blive anset for at være en “svær overtrædelse” af fodboldforbundets regler om adfærd på sociale medier.

Alejandro Garnacho redigerede oprindeligt det originale indlæg for at fjerne de to gorilla-emojies og efterlod billedet på sin tidslinje, før det blev slettet helt.

Tilbage i 2020 fik Cavani tre kampes karantæne og blev idømt en bøde efter at have svaret sin ven på Instagram med det spanske udtryk ‘negrito’.

Uruguayaneren, som spillede for Manchester United på det tidspunkt, slettede hurtigt indlægget og undskyldte efter at være blevet gjort opmærksom på konnotationerne. Angriberen udgav en erklæring dagen efter, hvori han sagde, at han var “stærk modstander af racisme”.

Cavani blev dengang beordret af FA til at gennemgå et træningskursus i forbindelse med hændelsen.

Du kan se Alejandro Garnachos opslag på X på Metros hjemmeside her.

1 kommentar
  1. Uskyldigt ja, og nok bare en hentydning til at Onana viste styrke som en gorilla…nægter at tro der var ond hensigt bag det opslag, men i den tid vi lever i skal der nok være nogle der føler sig krænket uagtet de ikke selv var involveret eller har relation til de involvere, så Garnacho får 100% karantæne nu.

    Der er ingen juridisk retsikkerhed længere i form af domstole….her arbejder man nemlig heldigvis stadig med begreber som hensigt og intention.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Er David de Gea på vej tilbage? Poster kryptisk emoji efter rygter om retur

Næste artikel

90min: United kigger på talentfuld franskmand

ANNONCE