Mirror: United fører an i kampen om Saúl

The Daily Mirror skriver, at Manchester United fører kampen om at sikre sig Atletico Madrids spanske midtbanestjerne, Saúl Ñíguez.

Rygterne om Saúl til United florerede også forrige sommer, og som så mange andre transferhistorier er den gamle kærlighed blusset op igen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

The Daily Mirror, der er en af Storbritanniens største aviser, skrev mandag, at Saúl har fået tilladelse til at forhandle med andre klubber. Her er United og Liverpool blandt de to klubber, som er blevet sat kraftigt i forbindelse med spilleren den seneste uge.

Avisen skriver, at Saúls agent har planer om at flyve til England i den kommende tid i håbet om at få et skifte på plads.

Skal man tro på det, der bliver skrevet, er United her favoritter til at sikre sig den 26-årige midtbanespillers signatur.

Hvordan dækker vi transfers på OldTrafford.dk?
Her på siden stræber vi os på ikke at dele alle transfernyheder, som har med United at gøre. Vi kunne så at sige ikke lave andet hele dagen. Derimod bringer vi først noget, når det har en vis form for troværdighed. Det gælder eksempelvis Saúl-transferrygterne, som har været et gentagende emne i den engelske presse de seneste par dage, ligesom The Daily Mirror er en forholds troværdig avis – omend ikke helt i toppen. 

Bliv klogere på vores transferdækning her.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

BBC-journalist: Kane tror, han har gentleman-aftale til et skifte

Næste artikel

Transferoverblik: Nu skal midtbanekabalen gå op

ANNONCE