Mourinho: Tror jeg får en god modtagelse

Tottenham gæster i morgen Old Trafford i Premier League. En af overskrifterne til morgendagens kamp går på, at Uniteds tidligere manager, José Mourinho, vender tilbage til Old Trafford som træner for første gang siden han blev fyret selvsamme sted for snart et år siden.

Der udspiller sig i morgen en vigtig kamp i Premier League, når United og Tottenham krydser klinger i et direkte opgør om at bide sig fast i kampen om de sjove pladser i rækken. United er placeret på en 9.plads, mens Tottenham med to point mere ligger på 5.pladsen i tabellen.

Det er dog ikke selve kampen, som der er mest fokus på. Fokus er derimod på, at Uniteds tidligere manager, Mourinho, er tilbage på “Drømmenes Teater” – denne gang for modstanderholdet.

Hovedpersonen selv tror dog ikke, at han vil blive modtaget dårligt af sine gamle fans. Det skriver Sky Sports.

– Jeg er ikke en skurk, og jeg er heller ikke en fjende. Jeg er træneren, som prøver at vinde over Manchester United. Jeg tror, det er sådan, de vil se på mig, har portugiseren blandt andet udtalt. 

– Ole Gunnar Solskjær er manden, som prøver at vinde kampen for Uniteds fans, så derfor vil de selvfølgelig støtte ham og ikke mig. 

– En ting er en god modtagelse, men noget andet er støtte. Jeg tror, at jeg får en god modtagelse, men når kampen går i gang, vil støtten selvfølgelig gå til Solskjær. Det er helt naturligt. 

Mourinho har ofte talt godt om United-fansene, og dette bar interviewet med Sky Sports også præg af.

– Det er et sted med en utrolig historie og med fans, der klart og tydeligt forstår, hvad passion for en klub betyder. De elsker deres klub, og derfor elsker de Solskjær. 

Mourinho blev fyret i United den 18. december sidste år. Efterfølgende blev Solskjær ansat som caretaker manager, hvorefter han førte United-mandskabet til en periode med utrolige resultater, der kulminerede med “Miraklet i Paris”. Sidenhen er nordmanden blevet fastansat, og resultaterne er stille og roligt vendt til det negative. 

Opgøret mellem United og Tottenham sparkes i gang onsdag den 4. december klokken 20:30 dansk tid. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Lokalmedie: Pochettino vil have Solskjærs job

Næste artikel

Solskjær kritiserer tabloide løgnhistorier

ANNONCE