Nani var nummer to i kongerækken

Således er Nani en mand, som man længe har planlagt at hente til Old Trafford. Og da først andre klubber begyndte at fatte interesse for kantspilleren,…

Således er Nani en mand, som man længe har planlagt at hente til Old Trafford. Og da først andre klubber begyndte at fatte interesse for kantspilleren, slog man til.

Den 20-årige wing er den anden i “kongerækken” af store Sporting-talenter, som United ville udnytte samarbejdet med Lissabon-klubben til at hente. Det afslører Sir Alex i den seneste udgave af klubmagasinet Inside United.

“Vi har kendt til Nani i meget lang tid. Efter vi hentede Cristiano Ronaldo, var Nani den næste i Sportings ungdomssektor, vi ville sikre os. Da vi fik øje på ham spillede han som angriber, men i dag kan han spille begge kanter,” fortæller Sir Alex om sin nyeste elev fra Portugal.

Samme dag som man forhandlede sig til rette om et køb af Nani, lukkede United også en handel med FC Porto omkring Anderson. Brasilianeren kan ende med at koste op mod 200 mio. kroner og da Anderson brækkede benet og var ude halvdelen af sidste er det noget af et sats, United har taget. Men man ville undgå at skulle kæmpe med Europas andre giganter om den 19-årige Ronaldinho-look-a-like, der netop er blevet døbt “Den nye Ronaldinho.”

“Anderson er et andet helt fantastisk talent. Han kan spille på midtbanen og som den midterste mand i angrebet, og vi har valgt at løbe en risiko med ham. Han missede en stor del af sidste sæson med et brækket ben, men vi mente, at hvis han først fik lov at starte den nye sæson i Porto, så ville alle de andre være på jagt efter ham i løbet af ingen tid, så vi valgte at slå til nu.”

“Begge de to vil give os fantastiske muligheder angrebsmæssigt. Ji-Sung Park er jo desværre ude indtil februar, og vi har tidligere manglet hans energiske spil, så vi håber de to nye vil være med til at lukke hullet.”

Forrige artikel

Tevez i retten 22. august

Næste artikel

Nu er der interesse for Smith

ANNONCE