Nani vil til Premiership

Det portugisiske stortalent skrev for kort tid siden under på en ny kontrakt ifølge flere medier, men den er historie aldrig blevet bekræftet af Sporting…

Det portugisiske stortalent skrev for kort tid siden under på en ny kontrakt ifølge flere medier, men den er historie aldrig blevet bekræftet af Sporting Lissabon – og kontrakten er aldrig skrevet under.

I hvert fald siger Nani i dagens udgave af The Mirror, at han gerne vil til England, og hvis der kommer et drømmetilbud, vil han ikke have at hans arbejdsgiver står i vejen for ham.

“Sporting ved, hvad jeg vil. Hvis der kommer et godt tilbud, så vil jeg have muligheden for at skifte. Premier League er min foretrukne destination, men jeg har ikke snakket med nogen engelske klubber, og jeg har heller ikke besluttet mig for, hvem jeg gerne vil spille for. Det må tiden vise,” siger Nani.

Den portugisiske landsholdsspiller har længe været på vej til Old Trafford, men på det seneste er også Tottenham begyndt at blande sig i kampen om stortalentets signatur.

Forrige artikel

Argentina til Madrid

Næste artikel

Underskriften kommer tirsdag

ANNONCE