Neville arrangerer træningskamp

Den tidligere United-profil har arrangeret en træningskamp mod Forest Green Rovers.

Det vil være et udvalgt Manchester United XI, der 5. august skal spille en træningskamp ude mod Forest Green Rovers på deres New Lawn stadion.

Kampen er arrangeret af Gary Neville og Green Forest Rovers formand Dale Vince, der er en stor kanon inden for den grønne industri via sit firma Ecotricity; det skriver BBC i dag.

Vince er manden bag det selskab, der sidste år via 52 vindmøller skabte al den elektricitet, der blev brugt på Old Trafford i forbindelse med Nevilles testimonial mod Juventus. Al strømmen denne aften blev skabt af disse vindmøller, og kampen anses derfor for at være den grønneste fodboldkamp nogensinde.

Kampen mellem Forest Green og United blev allerede planlagt sidste år, fortæller Dale Vince.
– Vi kom i snak sidste år, da jeg var med omkring hans testimonial. Det var så hans ide at bringe United hertil for at rejse penge til vores klub, fortæller Dale Vince.

Grønne Neville
Selv om de fleste kender Gary Neville som en mand, der er rød tværs igennem grundet sin enorme kærlighed til United, så er han bestemt også grøn. Han tænker meget på miljøet; noget der både kom til udtryk i forbindelse med hans testimonial og dels via hans nybyggede miljøvenlige hus i udkanten af Manchester.

Forest Green, som til daglig spiller i National Conference League, den femtebedste række i landet, har blandt andet en tidligere United-spiller i truppen. Phil Marsh var fra samme kuld som danske Mads Timm, men formåede aldrig at slå igennem på Old Trafford. Han glæder sig naturligvis til opgøret mod United.

– Forhåbentlig tager de et par af de store stjerner med, dem jeg så op til i sin tid. Og så nogle af dem jeg voksede op med og spillede ved siden af. Jeg har været afsted på pre-season med United et par gange; de har en enorm fanskare over alt. Drengene her i klubben glæder sig enormt til kampen, og uanset hvilket hold de bringer til kampen, er det kvalitet, siger Phil Marsh.

 

Forrige artikel

United forlænger med stortalent

Næste artikel

Cofie på lån til Sheffield Utd

ANNONCE