Nicky Butt vil have flere verdensklasse-talenter til akademiet

Nicky Butt udtaler til Manchester Uniteds hjemmeside at akademiet skal blive ved med at tilføje verdensklassetalenter fra andre lande for at holde konkurrencen i top.

Uniteds akademi er kendt for at at bringe lokale talenter hele vejen til toppen af fødekæden. Denne tradition har fortsat ind i den nuværende sæson hvor Brandon Williams og Mason Greenwood er slået igennem på førsteholdet.

Sideløbende eksisterede der i Fergusons tid en bevidst strategi om at hente spirende talenter fra andre nationer. Spillere som Paul Pogba, Gerard Piqué og Giuseppe Rossi spillede alle ungdomsfodbold i Manchester inden de nåede førsteholdstruppen.

I sommers brugte United godt 75 millioner kroner på Hannibal Mejbri fra AS Monaco. Mejbri var eftertraget at topklubber over hele Europa, men valgte at tage turen til Carrington i håb om gennembrud.

Head of First Team Development Nicky Butt udtaler til Manchester Uniteds hjemmeside at det er afgørende at klubben fortsat er på forkant med at finde talent overseas:

– Vi har en god balance på ungdomsholdene i øjeblikket. Det er en god blanding af spillere vi selv har bragt igennem fra barnsben af, og så hvad man kan kalde “store navne” fra Europæiske akademier.

– Vi har en balance som vi er tilfredse med, men man kan aldrig stoppe med at forbedre sig. Det er vigtigt at vi fortsætter med at bringe de bedste talenter fra andre klubber til for at holde konkurrenceniveauet i top.

I sommers tiltrådte flere spillere til akademiet fra klubber så forskellige som Ajax Amsterdam, Real Zaragoza, NAC Breda og Brommapojkarna IF.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Holdet bag OT.dk: Peter Sloth Miles

Næste artikel

Corona: UEFA sætter deadline for Premier League beslutning 25. maj

ANNONCE