Noter fra den officielle førsteholdstup

De fleste af sidste sæsons udlånte spillere er nu officielt igen en del af Manchester Uniteds førsteholdstrup. Det samme er Evans og Heaton trods kontraktudløb.

Foto: Stu Forster/Getty Images

Her d. 1. juli er der en række interessante ting at notere sig ud fra den førsteholdstrup, som Manchester United har opgjort på sin hjemmeside dags dato.

Både Tom Heaton og Jonny Evans’ kontrakter udløb 30/6, men står begge på spillerlisten. Klubben har tidligere meldt ud, at man er i forhandling med begge spillere. Sofyan Amrabat er også opgjort som en af førsteholdstruppen, selvom lånekontrakten med Manchester United officielt er udløbet.

Skal du med på holdet? OldTrafford.dk søger skribenter

Fra sidste års ungdomshold er Dan Gore, Willy Kambwala og Shola Shoretire alle nu en del af førsteholdstruppen, selvom sidstnævnte for nyligt er blevet rygtet væk fra klubben.

En række lejespillere fra sidste sæson er ligeledes officielt vendt tilbage til klubben. Her er Facundo Pellistri, Donny van de Beek, Hannibal og Jadon Sancho alle opgjort som værende en del af truppen. Dog er Mason Greenwood ikke en del af de spillere, der står som tilgængelig. Han er til gengæld markeret med teksten ‘on loan’.

2 kommentarer
 1. Det er sgu irriterende at Greenwood ikke tages til nåde….jeg kan simpelthen ikke forstå at den unge mand ikke kan få en chance, er det fordi kvinde holdet blokere eller hvad er problemet.

  Ja han har dummet Sif, men vl3v ikke retsforfulgt i sidste ende og det må vel betyde noget trods alt

  Mange unge mennesker inkl jeg selv har begået dumme ting og har måtte bøde for det, men United burde kunne rumme at have problemramte u ge mennesker i klubben, det behøver ikke være så pænt og regelret i min optik.

  Tænk på da Sir Alex stod bag Cantona da han karate sparkede en tilskuer og fil 8 måneders karantæne, han bk3v sat til at træne med de unge talenter imens, Cantona kunne være blevet smidt på porten istedet…

  Jeg godt det ikke er sammenlignligt med Greenwood, men princippet er vel det samme…Cantona havde selvfølgelig nok mere kredit på kontoen end Greenwood, men vold er vel vold.

  Mon ikke det er “tidens ånd” der også spiller ind her, man skal jo helst “slettes” fuldstændigt idag.

  Heldigvis har andre klubber ikke samme problem med Greenwoid så hans karriere ikke er slut.

 2. Der er rigtig mange der ønsker Greenwood tilbage incl undertegnede
  Han er aldrig dømt.
  Vil være en kæmpe gevinst til det nuværende hold
  Og gratis
  Mvh. UNITED lause

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Journalist: Her er detaljerne i aftalen med Snapdragon

Næste artikel

Officielt: Ashworth ny sportsdirektør

ANNONCE