Ole Gunnar roser Ronaldo efter pragtmål

Ole Gunnar Solskjær er meget tilfreds med Cristiano Ronaldo, der scorede to flotte mål i aftenens Champions League-kamp mod Atalanta.

Ole Gunnar Solskjær var som resten af stadion i Bergamo vidne til et fantastisk Ronaldo-mål, da han for anden kamp i træk flugtede bolden i mål.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Efter kampen har Uniteds norske træner da også kun roser til overs for den portugisiske stjernespiller.

– Cristiano er bare utrolig, hvis der er én, man ønsker en svær chance skal tilfalde. Det er bare utroligt. 

Manchester United kom i løbet af kampen bagud ad to omgange. Ole Gunnar Solskjær mener især, at det første mål godt kunne have været annulleret, fordi Mario Pasalic stod offside ifølge nordmanden.

– Det var en tæt kamp, der gik begge veje. Deres to mål var virkelig tætte (på at være offsides, red.), og vi synes, det første mål var offside. Jeg mener, han (Pasalic, red.) forstyrrede David de Geas udsyn, siger Ole Gunnar og fortsætter:

– Man planlægger ikke at indkassere et mål. Normalt ville han (de Gea, red.) redde sådan et skud. Stemningen var elektrisk, og de var meget svære og meget fysiske at spille mod, fortæller han til BT Sport

Ved stillingen 1-0 blev ondt værre for Manchester United, da Raphaël Varane måtte udgå med en baglårsskade.

– Varane følte noget i sit baglår, og man kan ikke tage risici med den slags. Han har været en rolig spiller for os, og nu har vi mistet ham, men sådan er fodbold, forklarer Solskjær.

– Han følte det strammede op, da han løb derinde. Han ønskede ikke at risikere noget. Det ser ikke alt for godt ud, men vi vil vurdere det igen i morgen, uddyber Solskjær til The Independent.

Ronaldos to mål betyder, at han nu er en indehaver af rekorden som den ældste Manchester United-spiller til at score to mål i en kamp i europæisk regi

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her

 
Forrige artikel

Uniteds CL-konge er tilfreds med remis på svær udebane

Næste artikel

Ferdinand revser United: Hvilken formation spiller de?

ANNONCE