OT.dk transferoverblik: Rygterne om en Varane-handel tager til

Sommertransfervinduet er i fuld gang, og det samme er OldTrafford.dk’s transferoverblik. Her vil vi forsøge at guide læserne i, hvad der florerer af Manchester United-rygter på transfermarkedet, mens vi også vil vurdere de mange transferspekulationer. Vi udkommer indtil videre én gang om ugen med dette koncept.

Er du i tvivl om, hvordan vi vurderer transferrygter på OldTrafford.dk, kan du læse mere her. Da der er tale om en tre år gammel oversigt, kan nogle af retningslinjerne selvfølgelig have ændret sig, men det er en udmærket guideline at gå ud fra.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Uniteds interesse i Raphael Varane virker reel

Efter United omsider har sikret sig Jadon Sancho, ligner det, at ”De Røde Djævles” næste transfermål er den 28-årige franske midterforsvar, Raphael Varane.

Sky Sports skrev fredag, at Varane er en spiller, United har i overvejelserne, men de får hård kamp fra andre hold i jagten på verdensmesterens underskrift.

Med kun ét år tilbage af sin kontrakt, er Varane en attraktiv spiller på sommerens transfermarkedet. Sky Sports spekulerer dog i, hvorvidt Real Madrid vil være villige til at sælge endnu en vigtig mand i defensiven, efter Sergio Ramos er smuttet på en fri transfer.

Ikke desto mindre, har flere medier i løbet af ugen meldt om fremskredne forhandlinger blandt Real Madrid og United. ESPN skrev torsdag, at en handel er tæt på at være i hus, men at ”Kongeklubbens” værdiansættelse på 70 millioner euro for forsvarsspilleren er for høj for United.

Mark Ogden, som er den journalist, der har skrevet historien på ESPN, er ikke på den øverste hylde, når det gælder troværdighed. Derfor tror vi ikke på, at der allerede er fremskredne forhandlinger blandt de to klubber. Det markante antal rygter om en handel, peger dog på, at der er reel interesse fra United i Varane.

Der kommer helt sikkert flere transferrygter i den nærmeste fremtid, som sender Varane til United.

Sandsynlighed for transfer: 50%

Bliver David de Gea i United?

Gårsdagens signing af Tom Heaton skabte hurtigt rygter om, at De Geas dage i Manchester er talte. Følger man med i rygtemøllen på de internationale medier, vil man finde ud af, at der endnu ikke eksisterer en stor mængde af historier, der sender den spanske målmand til en ny klub.

The Times, der som regel leverer en vis kvalitet af transferrygter, melder dog, at De Gea er fast besluttet på at blive i United og bevise sit værd.

Sker det, kan vi med al sandsynlighed se frem til endnu en sæson, hvor Dean Henderson og De Gea skal kæmpe for pladsen mellem stængerne, mens Tom Heaton kommer til at agere førstereserve til de to kamphaner.

Sandsynlighed for at De Gea bliver i klubben: 90%

Spansk avis: Real Madrid overvejer Diogo Dalot

Diogo Dalot havde et godkendt lejeophold i AC Milan, og det får nu Real Madrid til at overveje den talentfulde højreback. Den spanske avis, Mundo Deportivo, skrev torsdag, at United ønsker at sende en række spillere afsted for at få orden i finanserne efter det dyre køb af Jadon Sancho.

Her skulle Dalot være en af dem, som Solskjær har i overskud forud for sæsonen. Selvom portugiseren har haft svært ved at spille sig på Uniteds hold, afskrækker det altså ikke andre storhold i at hente spilleren.

Ifølge Mundo Deportivo skal Real Madrid først af med højrebackreserven, Alvaro Odriozola, før de vil igangsætte et køb af Dalot, som har fået fin med spilletid for Portugal under EM-slutrunden.

Sandsynlighed for transfer: 25-30%.

Fokus på at sikre egne spillere

United arbejder på en række ting i øjeblikket. Fredag bød på forlængelser af Lee Grant og Juan Matas kontrakter, mens klubben også ønsker at forny Bruno Fernandes’ aftale. Det virker altså til, at klubben i øjeblikket arbejder på at forlænge kontrakter til de spillere, hvor det er nødvendigt.

Der florerer som altid en masse løse rygter, men de mest tiltagende handler om Varane, hvorfor det er denne handel, vi har valgt at fokusere på i denne omgang.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United forlænger også med Lee Grant

Næste artikel

OldTrafford.dk søger hjælp til Wordpress

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share