Poyet: Burde have vundet 3-0

Sunderlands manager var ikke overraskende stolt over, at holdets vanvittige comeback fortsatte mod sidste års mestre.

Indtil for tre uger siden var der ikke meget positivt at skrive om Sunderland. Holdet lå på den absolutte sidsteplads i Premier League, var ude af form og stod foran et hårdt slutprogram. Men efter at de seneste fire kampe har budt på 10 point, er det nu Sunderland, der selv kan afgøre om de bliver oppe.

– Jeg sagde for lang tid siden, at vi ville kæmpe til sidste ende, og hvilken kamp vi spillede i dag, sagde Sunderlands redningsmand, Gustavo Poyet, efter sejren til BBC.

– Jeg ved ikke hvor mange rekorder, der har ændret sig denne sæson. Vi har været dernede hele sæsonen, men hvis vi vinder og bliver oppe vil det være en fantastisk sæson. Vi har gjort rigtigt mange ting rigtigt, men det har været så svært.

Og det er en sand mirakelmission Puyet har været ude på, da hans hold udover at vinde over United også har taget point fra City, og endda snydt Chelsea på Stamford Bridge. Derfor var Poyet yderst tilfreds, selvom han mente, at Sunderland snildt kunne have taget flere mål med tilbage til Tyneside.

– Målet gav os det ekstra, som du har brug for. Vi vidste at United ville lave ændringer og jagte os, men på en anden dag havde vi vundet 3-0. Vi ramte stolpen to gange. Jeg håber mit gamle hold Chelsea giver en hjælpende hånd med i morgen, men vinder vi en kamp mere er vi sikre.

– Efter kampen sagde jeg tak til drengene. Det har været hårdt, og der har været øjeblikke hvor vi har set virkeligt trætte ud, men vi har taget os af problemerne – og et clean sheet i dag er virkelig flot.

Dagens sejr var den første ligasejr til “The Black Cats” på Old Trafford siden 1968. 

Forrige artikel

Giggs: Vi var flade

Næste artikel

Evra: Træffer beslutning om fremtid om to uger

ANNONCE