Puyol udelukker ikke en handel

Carles Puyol, 25-årig FC Barcelona spiller, har i dag udtalt sig til PlanetFootball omkring de rygter, som verdenspressen, og hovedsageligt den engelske presse, har sat igang om at Puyol skulle være på vej mod et skifte til Manchester United.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Disse rygter er officielt blevet afvist af FC Barcelona selv, der siger, at de ikke er blevet kontaktet af Manchester Uniteds repræsentanter. Dog udtaler Puyol sig:

“Det er kun rygter, for hverken FC Barcelona eller Manchester har fortalt noget til mig om noget,” men Puyol tilføjer dog følgende:

“Rygterne lyder dog mere holdbare end andre rygter med andre klubber.”

“Dette (Barcelona) er mit hjem, dog vil jeg forstå, hvis klubben vil kigge nærmere på et godt tilbud, og jeg vil prøve på at hjælpe klubben.”

En grund til at Barcelona kunne finde på at sælge til Manchester United, hvis rygterne holder stik, er fordi, den katalanske klub er i pengenød. I dag offentliggjorde FC Barcelonas præsident, Laporta, at klubben i øjeblikket har et underskud på €164 millioner.

Så hvis United virkelig er interesseret og lægger de rigtige penge på bordet, skulle man tro Barcelona ville sælge.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sporting smadrede United 3-1

Næste artikel

Kleberson bliver et hit

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share